Doorgaan naar inhoud
Waarom werkt SkinnyLove niet bij mij?

Waarom werkt SkinnyLove niet bij mij?

'Ik ben al een maand bezig met SkinnyLove en er is nog geen gram af'. Klinkt bekend? Misschien ben je zelfs al langer bezig en zie je nog niet het resultaat dat je verwacht had.  Lees snel verder hoe je wél succesvol afvalt¹ dankzij SkinnyLove.

Allereerst – en dit is heel belangrijk om te weten – SkinnyLove is geen wondermiddel. Dat bestaat namelijk niet en dat beweren wij ook niet. SkinnyLove gaat jou wél helpen om op jouw ideale gewicht te komen.

Elk lichaam is anders

Ben je een man? Dan heb je geluk. Want mannen slanken over het algemeen sneller af dan vrouwen. 

Ben je een vrouw en al een aantal jaar de twintig gepasseerd? Dan zal het afvallen langzamer gaan.

Zit je ook nog eens middenin de overgang, heb je problemen met je schildklier of slik je bepaalde medicijnen? Bingo! Dan heb je dubbelpech en zal je uiteindelijk wel gewicht kwijtraken, maar een stuk minder snel dan een jonge man van net dertig. #oneerlijk 

Wanneer je lange tijd een proteïnedieet hebt gevolgd, is je metabolisme waarschijnlijk flink verstoord en – je raadt het al – moet je ook meer geduld hebben voor je op je droomgewicht bent. 

Hoe werkt SkinnyLove?

SkinnyLove is een afslankkuur met 3 gegarandeerde werkingen:
 • Dubbele vetverbrander 2
 • Minder honger 6
 • 3-voudig effect dat je zin in zoet vermindert 3

En dat zijn precies de 3 sleutels die de deur naar vlot en gezond afvallen voor je openen. Je hoeft niet jezelf continu in een af te zien en jezelf van alles ontzeggen waar je lichaam naar verlangt! Want dat werkt niet op de lange termijn… en dan beland je onvermijdelijk in het bekende jojo-effect. Dat weet jij toch ook, of niet?

Zo ga je gewicht verliezen samen met SkinnyLove

Naast dat je SkinnyLove toevoegt aan jouw dagelijkse routine, is het heel belangrijk dat je een aantal aanpassingen gaat doen in jouw levensstijl. Die hoef je nu niet meteen helemaal om te gooien, want SkinnyLove zal jou daarmee helpen, maar een paar kleine zaken kun je vast toepassen.

Wij noemen het de 'SkinnyLove way of living' en daar ga jij nu in je eigen tempo naartoe werken. 

Begin allereerst met het zes van de zeven dagen schrappen van brood en vervang dit door crackers met volwaardige granen zonder toegevoegde suikers, melkpoeders en industriële vetten of lunch met de hongerstillende apéro garlic bites.

Eet steeds tot je genoeg hebt. Niemand houdt een dieet lang vol waarbij je maar weinig voedsel tot je mag nemen en je continu een hongergevoel hebt. 

Ook de zero & light frisdranken laat je liever achterwege. Dat klinkt misschien als iets dat je heel zwaar zal vallen, maar dankzij SkinnyLove zal je smaakpalet veranderen en je drang hiernaar afnemen³. Even volhouden dus!

DO’S & DON’TS

Kan het afvallen voor jou niet snel genoeg gaan? Houd je dan aan de volgende richtlijnen:

 1. Eet steeds tot je voldaan bent
 2. Geen alcohol
 3. Houd verplicht elke week een cheat day
 4. Geen aardappelen, wel wanneer je op restaurant en naar de snackbar gaat
 5. Geen brood -> wel op je cheatday mét een chocoladebroodje!
 6. Schapen- geitenkaas is oké!
 7. Geen pizza, wél boekweitpasta
 8. Geen charcuterie, wel de SkinnyLove spreads!
 9. Geen boter of margarine, wél olijfolie
 10. Geen mayonaise, wel Skinnylove olijfolie citroen of grapefruit
 11. Geen Griekse yoghurt, granola, cruesli, ..., wél crackers met volwaardige granen en zonder suikers
 12. Last but not least: ga op restaurant! Feest! Geniet!

SkinnyLove voeding

Naast de do's en don'ts en tips die je in je nieuwe levensstijl zult gaan toepassen, kun je ook kiezen uit het brede assortiment SkinnyLove producten. Deze producten sluiten namelijk perfect aan bij jouw nieuwe gezonde levensstijl met SkinnyLove!

Onze producten zijn zuiver, op basis van kwalitatieve ingrediënten, biologisch waar mogelijk en bevatten geen kunstmatige zoetstoffen, smaakstoffen en bewaarmiddelen. Ook (verborgen) suikers of dikmakende natuurlijke zoetmiddelen (zoals vijgen en rozijnen) zul je nooit terugvinden in een product van SkinnyLove.

De spreads bevatten geen dikmakende oliën zoals zonnebloem- of raapzaadolie, maar enkel 100% koudgeperste, biologisch gecertifieerde extra vierge olijfolie.

De SkinnyLove bars, craving killers en een aantal spreads zijn ook nog eens hongerstillend⁹ en zorgen voor een langdurig voldaan gevoel zodat je geen last krijgt van cravings⁹.

 

NAAR DE SHOP

Kleine foutjes maken dik

Lees over kleine foutjes die je kunt maken, waardoor het afslanken jou niet lukt:

 

De SkinnyLove Community

Ben je benieuwd naar ervaringen van SkinnyLovers en wil je graag mee praten over jouw weg naar een gezond en slank gewicht? Meld je dan nu aan bij onze SkinnyLove Community op Facebook. Hier vind je veel positieve verhalen en ervaringen, recepten, tips & tricks van beginnende en ervaren SkinnyLovers. In de SkinnyLove Community kun je terecht met al jouw vragen en deel je jouw grote en kleine succesjes. 

Naar de Community>>

Vorig artikel Zo ben je stress-eten te slim af
Volgend artikel 6 tips voor een gezonde start van de dag