Doorgaan naar inhoud
Kleine foutjes bij het afvallen: koolzuurhoudende dranken

Kleine foutjes bij het afvallen: koolzuurhoudende dranken

“SkinnyLove werkt niet”, denk je misschien, wanneer je weegschaal na een tijdje nog steeds hetzelfde gewicht aangeeft. Jawel, maar SkinnyLove is geen wondermiddel. Er bestaat nou eenmaal geen pil of drankje waarmee je in no-time afvalt en maar kan blijven eten wat je maar wilt. Dat weet iedereen met een gezond verstand. Wel bestaan er kleine foutjes die ervoor zorgen dat je niet of nauwelijks resultaat boekt wanneer je kilo’s kwijt wilt.

Kleine foutjes bij het afvallen: koolzuurhoudende dranken

Wanneer je met overgewicht kampt, komt dat meestal niet omdat je 20 dubbele cheeseburgers per dag hebt gegeten. Vaak komen de kilo’s er langzaam aan door kleine ‘foutjes’ die je maakt. Ze lijken misschien onbenullig, waar van veel kleine foutjes die je steeds maakt, kun je dik worden. Zo ook van koolzuurhoudende dranken.

Waarom spa rood je dik kan maken

Water met prik, daar kom je toch niet van aan? Water met koolzuur bevat immers, net als water zonder, geen eiwitten, vetten of koolhydraten. Geen calorieën dus je slaat ook geen vet op.
Maar waarom kan je er dan toch van aankomen? Dat zit zo: het koolzuurgas in bruisende dranken kan je hongerhormoon stimuleren. Dat zorgt ervoor dat je meer gaat eten. Op die manier kan het drinken van een glaasje spa rood dus wel degelijk slecht voor de lijn zijn.

Als je wilt afvallen, is het dus beter om geen koolzuurhoudende drankjes te drinken. Dus ook geen water met prik. Gewoon (kraan)water zonder prik is nog altijd het beste voor de lijn. Beetje saai misschien, maar met een schijfje citroen, wat verse munt of komkommer is water al een stuk lekkerder!

Drink liever SkinnyLove wanneer je wilt afvallen

Door SkinnyLove elke dag te drinken, heb je:

  • minder honger⁹
  • minder trek in zoete dingen³
  • en zorgen maar liefst twee vetverbranders er voor dat je afvalt² 

SkinnyLove is geen dieet of maaltijdvervanger! Je kunt gewoon eten en drinkt twee keer per dag je shake met SkinnyLove. Easy peasy én vooral gezond. Je zult merken dat het weinig moeite kost, makkelijk vol te houden is én met je krijgt bovendien meteen voldoende vocht binnen.

Bestel jouw SkinnyLove, vol ingrediënten met power en start nu!

Vorig artikel Hoe vaak mag je per dag eten als je af wilt vallen?
Volgend artikel Vermijd suikervervangers wanneer je wilt afvallen