Doorgaan naar inhoud

Hoe ga je 100% zeker afvallen?

De 3 sleutels om gemakkelijk blijvend gewicht te verliezen net zoals onze 80.000 tevreden klanten

Beeld je even het volgende in. Je bent een aanzienlijk deel van je overgewicht kwijt. Je voelt je slanker, fitter, vitaler, mooier en gezonder. Je past in kleding die veel kleiner is dan nu. Je merkt dat mensen anders naar je kijken. Je bewonderen! Je bent niet meer buiten adem als je de trap op moet. En zelfs van je huisarts krijg je complimenten voor hetgeen je met je lichaam bereikt hebt.

Je bent bovendien niet meer bang als je op de weegschaal gaat staan, omdat je de avond ervoor iets te vieren had en dit ook gedaan hebt.

Dat is de realiteit voor  9 op de 10 personen die SkinnyLove gebruiken. Pas op, het is geen wondermiddel. Want wie je dat belooft... die kijkt enkel naar zijn eigen verkoop en zijn eigen portemonnee.

Maar het is wel een afslankkuur met 3 gegarandeerde werkingen:
  • Dubbele vetverbrander 2
  • Minder honger 6
  • 3-voudig effect dat je zin in zoet vermindert 3

En dat zijn precies de 3 sleutels die de deur naar op een verantwoorde en gezonde manier afvallen voor je openen. Je hoeft niet jezelf continu in een mentaal keurslijf dwingen en je van alles ontzeggen waar je lichaam naar verlangt! Want dat werkt niet op de lange termijn… en dan beland je onvermijdelijk in het bekende jojo-effect. Dat weet jij toch ook, niet?

VAL NU AF MET 100% GARANTIE
Start nu met SkinnyLove en geniet van een

‘Niet 100% tevreden? - 100% geld terug!’ garantie

SkinnyLove helpt je echt afvallen dankzij wetenschappelijk bewezen eigenschappen van de krachtige ingrediënten die het bevat

We hebben bij SkinnyLove, op basis van wetenschappelijke analyses en biomedische expertise, een uniek, krachtig en natuurlijk recept samengesteld om je gezond te helpen afvallen. En dat bovendien écht werkt.

Want we weten dat er talloze dieetpillen, -shakes, afslankthees en zo meer bestaan… Ook jij hebt er waarschijnlijk sommige al van uitgeprobeerd… Zonder blijvend resultaat, ander was je nier niet terechtgekomen. 


En dat is perfect normaal. Dat is niet jouw schuld! Die ongezonde methodes, die je vaak een heel snel resultaat voorspiegelen, werken gewoonweg niet op lange termijn.

Wat maakt SkinnyLove anders?


Omdat SkinnyLove bewezen en officieel erkend – de 3 hoofdoorzaken van je overgewicht aanpakt. Zelfs al vanaf dag 1!

3-VOUDIGE WERKING TEGEN ZIN IN ZOET3

Zo goed als elke SkinnyLove gebruiker ervaart ongelooflijk snel dat hij/zij veel minder zin heeft in zoetigheden. Dit komt wetenschappelijk omdat SkinnyLove een positieve invloed heeft op je bloedsuikerspiegel3.

Ken je dat “Het is 11 uur en ik voel me wat slap… een zoete snack zou me goed doen”-gevoel. Dit ontstaat omdat je een zoet ontbijt gegeten hebt (vaak vanwege de verborgen suikers die er in zogenaamde gezonde light producten zit). Je lichaam krijgt suiker binnen tijdens je ontbijt en merkt wat later dat je bloedsuikerspiegel de hoogte in gaat. Hormonen komen dan vanzelf vrij. Die onttrekken het teveel aan suiker uit je bloed. Maar die hormonen overreageren. Hierdoor ervaar je na enkele uren een te lage bloedsuikerspiegel. Dit leidt onvermijdelijk naar een onweerstaanbare drang naar zoet.

Ja, je hebt het goed begrepen dat dit een eindeloze achtbaan is die steeds weer omhoog en omlaag gaat. Jouw lichaam is er helaas de speelbal van… en je gewicht het slachtoffer.
SkinnyLove doorbreekt deze eindeloze spiraal voor je, zonder dat je hier zelf een inspanning voor moet leveren.


“Om helemaal zeker te zijn dat SkinnyLove écht werkt hebben we er zelfs 3 verschillende natuurlijke ingrediënten in verwerkt die je zin in zoet doen verdwijnen! 3

VAL NU AF MET 100% GARANTIE

“Mag ik het even over mijn buikvet hebben?”

Als je me nu ziet dan denk je misschien “Over welk buikvet heb je het?

Tot 2015 had ik continu honger en at ik zo goed als de hele dag door. Het vetpercentage in de samenstelling van mijn lichaam lag toen rond de 32%! Nu is het slechts 13% (tussen 11% en 21% is gezond voor een man van mijn leeftijd).
Jarenlang dacht ik dat ik gezond leefde, omdat ik 100% bio at. Tot ik op een dag, aan het einde van een zomervakantie met ons gezin, op de weegschaal stond en zag dat ik bijna 100 kilo woog. Dat was een schok die me wakker geschud heeft. Ik had wel al gemerkt dat ik sneller buiten adem raakte als ik de trap opliep. Welnu, die dag besloot ik er ook werkelijk iets aan te doen. Omdat ik er nog lang wil zijn voor mijn vrouw en onze 3 kids. Daarom heb ik toen stiekem SkinnyLove voor mezelf ontwikkeld. Het resultaat is dat ik er fantastisch mee afgevallen ben. Mensen zagen dit steeds duidelijker gebeuren en vroegen me of ze dit ook mochten gebruiken. SkinnyLove is exact dat geheime recept dat ik voor mezelf gemaakt had. Dit deel ik nu met jou. Want het zal ook jou 100% zeker helpen…

Dit is geen loze belofte! Dit was ik tot eind augustus 2015, toen ik SkinnyLove ben gaan maken en gaan drinken.

En geloof me gerust… ik ben niet op dieet gegaan. Die wilskracht heb ik nooit gehad. I wish!

Mijn buikvet is vanzelf weggesmolten2 en mijn constante honger is totaal verdampt6. Niet omdat ik mezelf dwing minder te eten. Ik heb gewoon veel minder honger. Waarschijnlijk eet ik nu minder dan de helft ten opzichte van vroeger.
Ik kon gewoon niet stoppen met eten. Hoe voel jij je als je honger hebt? Wel, ik was hetzelfde.
En als ik het kan…. Dan kan jij het ook! Want je kan mij steeds bereiken voor al je vragen, we hebben een hele community van gelijkgestemden die elkaar ondersteunt, je krijgt gratis coaching...

VAL NU AF MET 100% GARANTIE
De dubbele vetverbrander2 doet echt wat hij belooft: je vetmetabolisme sterk ondersteunen. En dat je minder honger hebt, dat zal je al voelen na 3 à 5 dagen SkinnyLove.