Doorgaan naar inhoud

Coaching. Want je staat er niet alleen voor! Gezond afvallen, dat doen we samen.

SkinnyLove is veel meer dan een sterk afslankmiddel. Het is een heel team, een hele community, die achter je staat en je echt helpt.

Het begint met Alain (creator van SkinnyLove) en zijn team die echt zeven dagen per week bereikbaar zijn voor al je vragen. Kwestie van een whatsappje sturen naar +32472971073 en je krijgt zeer snel een persoonlijk antwoord op je vragen.

Woon je dichtbij de grens? In de SkinnyLove Xperience Stores tref je altijd specialisten aan die jouw afslanktraject begeleiden en jou willen en kunnen helpen. Gratis, uiteraard!

Ik had het moeilijk om precies te weten hoe ik – terwijl ik SkinnyLove neem om af te vallen – moet omgaan met uitnodigingen van vrienden en kennissen om samen uit eten te gaan. Toen Alain me zei dat dit mag en dat ik gewoon moet zorgen dat ik mijn SkinnyLove van dat dagdeel helemaal op heb voor ik ernaar toe ga, is er echt een last van mijn schouders gevallen. Ik val af en ik geniet tegelijk met volle teugen van het goede leven dankzij de tips & tricks van SkinnyLove.
Josiane VdH., Ridderkerk

Je hebt hierboven het woord ‘community’ gelezen. Dat is geen loze term. De SkinnyLove community op Facebook telt ondertussen al meer dan 8.000 actieve leden. Je kan er nu ook gratis lid van worden.

Want hoe fijn is het, als je een plek hebt waar je kunt praten met lotgenoten? Met mensen die ook willen afvallen en bij wie het op eigen kracht niet lukt (want wie lukt dat wel?). Waar je je ervaringen kunt delen, je vragen kunt stellen én lekkere recepten kunt vinden waarvan je niet bijkomt? Nou, zo'n plek bestaat! Want we kunnen nu wel een mooi verkooppraatje houden, the proof of the pudding is in the eating (pun intented), ofwel: ga zelf zien hoe mensen zoals jij zijn gestart met SkinnyLove en hoe hun weg naar een gezond gewicht verloopt. Je vindt er starters zoals jijzelf, mensen die al wat langer bezig zijn en ervaren SkinnyLovers waarvan sommigen tot 47 kilo afgevallen zijn! Een hechte groep mensen die niet oordelen, die je niet van alles wijs proberen te maken of onzin verkopen. Echte mensen, met echte ervaringen. 

Meld je direct (gratis) aan bij onze Community op Facebook.

Klik hier


Hulp nodig? Advies nodig? Dit zijn je talrijke opties bij SkinnyLove:


En we vergeten bijna nog de live berichten die Alain zeer frequent online plaatst op Facebook en Instagram. Die gaan van het delen van verhalen die SkinnyLovers hem vertellen, tot live kooksessies en het delen van exclusieve tips van iemand die dag en nacht met SkinnyLove en afvallen bezig is!