Doorgaan naar inhoud

Algemene voorwaarden 100% tevredenheidsgarantie

NIET TEVREDEN, GELD TERUG

Onze belofte: gegarandeerd afslanken

Wij zijn 100% overtuigd van de werking en kwaliteit van SkinnyLove. Dagelijks verandert ons vermageringsproduct vele levens, op een gezonde wijze en zonder jojo-effect. En wij willen ook jouw leven en lichaam op een positieve manier transformeren.

Meer dan 80.000 tevreden klanten

Wij weten dat SkinnyLove werkt en we zijn niet de enigen. Onze duizenden tevreden klanten bewijzen dit, elke dag opnieuw.

100% werkzaam, 100% veilig

Als erkend voedingssupplement is de werkzaamheid van de SkinnyLove vermageringskuren bovendien officieel bevestigd door bevoegde veiligheidsinstanties. Dus niet alleen de afslankende werking, maar ook de veiligheid is gegarandeerd.

Gegarandeerde afslankende werking

Als je een product hebt dat écht goed werkt, dan wil je hier toch zoveel mogelijk mensen van laten genieten? Dat is althans onze filosofie.

Wij willen dat ook jij van de afslankende ¹ , lichaams- en levensveranderende werking van onze SkinnyLove vermageringskuur geniet. Daarom geven wij alle starters gratis een niet-tevreden, geld-terug garantie bij hun SkinnyLove voordeelkuur, gedurende maar liefst 60 dagen na aankoop. Want 100% tevredenheid, daar gaan we voor.

Heb je SkinnyLove geprobeerd en ben je niet tevreden? Dan krijg jij je geld terug. Ongeacht jouw startgewicht, streefgewicht of leeftijd. Waarom? Wij weten dat het werkt. Zo simpel is het.

Waarop geldt de 100% tevredenheidsgarantie?

De gratis 100% tevredenheidsgarantie geldt op onze SkinnyLove voordeelkuren (vermageringskuren van 2x 500g), inclusief de SkinnyLove voordeelkuren die je in ons starterspakket vindt. Om het je makkelijk te maken, kan je deze voordeelkuren herkennen aan het 100% tevredenheidslogo. Heb je een SkinnyLove vermageringskuur met 100% tevredenheidsgarantie besteld, dan ontvang je vlak na je bestelling een garantie e-mail.

Hoe werkt de 100% tevredenheidsgarantie?

Ben je niet 100% tevreden van je SkinnyLove vermageringskuur? Dan krijg jij je geld terug. Ongeacht jouw startgewicht, streefgewicht of leeftijd.

 

Indien je een SkinnyLove voordeelkuur besteld hebt met 100% tevredenheidsgarantie, kan je tot maar liefst 60 dagen na aankoop de garantie activeren. Neem telefonisch contact op met onze garantie-klantenservice voor je RPA-nummer, stuur je SkinnyLove vermageringskuur terug en wij storten het volledige aankoopbedrag terug. Wij verzorgen zelfs de verzendkosten van jouw retour.

De 100% tevredenheidsgarantie is volledig gratis. Er is geen verplichting om SkinnyLove verder te zetten wanneer de 60 dagen voorbij zijn. Geen contract, verdoken abonnement of andere kosten. Het enige wat je kan verliezen, zijn kilo's!

Meer info over retour »

Lees onze voorwaarden »

Voorwaarden voor de 100% tevredenheidsgarantie

De 100% tevredenheidsgarantie is eenmalig geldig op maximaal 1 SkinnyLove voordeelkuur (2x 500g) per (particuliere) klant.

Je kunt gratis eenmalig gebruik maken van onze 100% tevredenheidsgarantie als:

  • je een SkinnyLove voordeelkuur met 100% tevredenheidsgarantie hebt besteld (herkenbaar aan het logo en de garantiemail na bestelling) ;
  • het product werd aangekocht op skinnylove.nl of in een van onze 3 Xperience Stores;
  • het product minder dan 60 dagen geleden werd besteld;
  • je nog nooit eerder gebruik hebt gemaakt van onze 100% tevredenheidsgarantie;
  • je de afslankende werking van je SkinnyLove kuur een kans hebt gegeven. Wij raden je aan de SkinnyLove vermageringskuur zeker gedurende 30 dagen te gebruiken. Op die manier kan er een optimale synergie ontstaan tussen de natuurlijke, krachtige ingrediënten in de perfecte dosering voor jouw lichaam.
  • je onze startvideo hebt bekeken en onze gratis tips en tricks in de e-mails volgend op jouw bestelling hebt gelezen. Maak zeker ook gebruik van het gratis advies door onze ervaren SkinnyLove-coaches voor elke vraag, individuele begeleiding of ondersteuning. Zij staan met veel plezier voor jou klaar. Je staat er niet alleen voor!

Extra tips om nog vlotter jouw afslankdoelen te bereiken

Ben je een nieuwe SkinnyLover? Welkom! Je hebt goed gekozen om gegarandeerd gezond af te slanken met SkinnyLove.

Wij weten uit ervaring dat een afslankproces je hele leven kan veranderen. Je bereikt eindelijk het resultaat dat je verlangde, krijgt meer complimenten, meer energie, voelt je zelfzekerder, vrolijker, ... Allemaal fantastische gevoelens, maar soms zijn er ook moeilijkere momenten. Er zijn keren dat je wil opgeven, je een pauze hebt ingelast en even niet meer weet wat je moet doen of je je afvraagt of je wel goed bezig bent.

Daarom is SkinnyLove er voor jou, op élk moment in jouw afslankjourney. Wij zijn er wanneer je ons nodig hebt met een luisterend oor, gratis coaching of advies specifiek voor jouw lichaam. Maar tegelijkertijd bieden wij jou ook een hele community van SkinnyLovers die hetzelfde proces doormaken. SkinnyLovers die je nét zo voelen als jij en bij wie je je verhaal kwijt kan. Of lotgenoten die zich zoals jij gevoeld hebben, maar ondertussen een handige oplossing vonden die ze al te graag met jou willen delen. Hoe dan ook, je staat er nooit alleen voor.

Ontdek de verschillende manieren hoe wij je helpen nog vlotter jouw droomgewicht te bereiken:

1. Een positieve omgeving met dagelijkse tips & tricks en meer dan 8.000 lotgenoten die naar jouw verhaal willen luisteren en hun geheimen willen delen.

2. Ontdek de SkinnyLove live streams op Facebook, nuttige video's met cruciale afslank do's en -don'ts en verbazingwekkende voor en na's op YouTube en ons inspirerende welkomstprogramma via e-mail.

3. Voor gratis advies, begeleiding, hulp of vragen kan je onze SkinnyLove afslankexperts contacteren via de chat die rechts onderaan in beeld staat.

Hoe activeer ik de 100% tevredenheidsgarantie?

Wij gaan voor 100% tevredenheid Ben je niet 100% tevreden? Dan kan jij je SkinnyLove voordeelkuur retourneren en krijg jij je geld terug, inclusief de verzendkosten van jouw retour. Neem hiervoor telefonisch contact op met onze garantie-klantenservice. Zij helpen je met veel plezier verder bij de volledige afhandeling en bezorgen je jouw Retour Proces Autorisatie (RPA) nummer. Hiervoor moet je je bestelnummer (zie bevestigingsmail van je online bestelling) of klantennummer (zie klantenkaart) doorgeven, dus hou deze zeker bij de hand.

Let op: onze gratis niet-tevreden, geld-terug garantie is gedurende maar liefst 60 dagen na aankoop geldig. Retourverzoeken voor aankopen van meer dan 60 dagen na factuurdatum kunnen we spijtig genoeg niet meer verwerken.

Heb je nog geen Retour Proces Autorisatie (RPA) nummer?

Zodat wij jouw retour administratief goed kunnen verwerken en je volledige aankoopbedrag kunnen terugstorten, heb je een Retour Proces Autorisatie (RPA) nummer nodig. Producten die zonder RPA-nummer teruggestuurd worden, kunnen administratief niet verwerkt worden. Vraag dus zeker eerst jouw RPA-nummer aan bij onze garantie-klantenservice.

Onze garantie-klantenservice is elke werkdag bereikbaar van 9:30 - 16:00 uur op +32 (0)3 289 52 38 .

*ingrediënten als gember, kaneel en vijgcactus ondersteunen je gewichtsverlies. Opuntia ficus-indica en kurkuma ondersteunen de afbraak van lichaamsvetten. Het hoog gehalte aan vezels vermindert je hongergevoel, omdat dit je langer verzadigd laat voelen. En rozemarijn in SkinnyLove heeft een detox effect. Gember draagt bij tot het behoud van een gezonde bloedsuikerspiegel.