Doorgaan naar inhoud

Heidi: “Ik kon mijn spiegelbeeld echt niet meer aanzien!”

Heidi ontdekte SkinnyLove tijdens een heel slechte periode in haar leven. Haar levenslust was ver te zoeken en haar energiepeil zakte tot ver onder het nulpunt. Juist toen Heidi het echt niet meer zag zitten, kwam haar mama met een pot SkinnyLove die haar leven veranderde.. 

Eerder al heel veel diëten geprobeerd

Heidi: "Ik zit al vanaf mijn vijfde jaar in het modellenwereldje. Een heel harde wereld waar alles draait om een perfect lichaam.
Ik heb in mijn leven bijna alle diëten wel eens geprobeerd; ik heb me uitgehongerd, Weight Watchers gedaan, geëxperimenteerd met een ananasdieet, het soepdieet, bloedgroepdieet, paleo, ...

Tot mijn 18e jaar ondervond ik daar geen problemen van, maar daarna begon mijn lichaam te veranderen. Ik ben vanaf toen totaal het verkeerde pad op geraakt. Ik begon te panikeren en probeerde het een na het andere dieet uit. Op den duur wist ik niet meer waar ik het moest zoeken.

Nee, ik hoefde geen 50 kilo af te vallen, maar dat wil niet zeggen dat ik niet onzeker was over mijn lijf, integendeel. Ik vond mezelf niet oké en begon zonder kennis te experimenteren met afslanken. Dat betekende dat ik van mezelf heel veel dingen niet meer mocht eten en mezelf min of meer uithongerde."
Dat is voor niemand gezond!

Alle koolhydraten geschrapt

"Na mijn twee zwangerschappen kwam ik bij, wat logisch is. Maar dat was voor mij ontzettend moeilijk om te aanvaarden. Ik kreeg cellulitis en mijn lichaam leek niet meer op dat van mij. De stoppen sloegen toen bij mij door en ik ben strikt alle koolhydraten uit mijn dieet beginnen te schrappen. Ik dacht dat dat goed was, want het afslanken ging eventjes(!) enorm goed.

Ik kon niet meer naar mezelf in de spiegel kijken

Maar ik werd daar echt ziek van. Mijn energie was helemaal op en ik stond negatief in het leven. Ik kon zelfs bijna niet meer eten, mijn huid was grauw en mijn haar begon op een gegeven moment zelfs uit te vallen. Vrienden vroegen me zelfs wat er met me aan de hand was, omdat ik er zo slecht uitzag. Iedereen kon het zien en ik kreeg dus vooral negatieve commentaren op mijn uiterlijk. Door zo ziek te worden, de negatieve commentaren en mijn gebrek aan levenslust, heb ik mij terug 'laten gaan' en kwam ik weer ongeveer 10 kilo bij. Ik kon niet meer naar mezelf in de spiegel kijken."

Gezond en slank door het leven met SkinnyLove

"Mijn mama kon het op een zeker moment niet meer aanzien en heeft me een pot SkinnyLove gegeven met de raad: "Geef nooit op. Probeer het". Ik was op dat moment redelijk zwaar (10 kilo boven mijn gewenst gewicht), paste niet meer in mijn kleding en viel weer terug in de zeer negatieve gevoelens. Ik heb mij aangemeld bij de SkinnyLove Community op Facebook en de eerste twee weken ben ik heel langzaamaan beginnen afvallen. Dat het niet snel ging, was voor mij in het begin best moeilijk, maar ik merkte op een gegeven moment dat mijn kleding minder strak ging zitten. Ik kreeg mijn energie terug en na een paar weken keek ik weer positiever tegen het leven aan. 

SkinnyLove helpt mij gezond en slank door het leven te gaan

Nu heb ik terug energie en zin om gezond te eten, inclusief gezonde koolhydraten. Ik ben zo blij dat ik dat nu geleerd heb! Ik zal de woorden van Alain nooit vergeten: "Weet dat je gezond bezig bent." Dat helpt mij: SkinnyLove is gezond en helpt me gezond door het leven te gaan. En ja, ik heb ook natuurlijk die 10 kilo kwijtgespeeld!

Ik voel mij veel beter, veel energieker en veel vrolijker. Mijn huid is verbeterd en mijn haar begint terug te groeien. SkinnyLove heeft mijn hele leven veranderd. "

SkinnyLove, ook voor jou

Wil jij net als Heidi terug goed in je vel zitten en van die extra kilo's af? Bestel dan nu SkinnyLove in onze online shop! Wil je meer weten over SkinnyLove en de werking ervan? Lees dan ook even:

 

Vorig artikel Peter had een BMI van bijna 35: "Ik kende alle snackbars in de provincie"
Volgend artikel Kathy: "Van lelijk tot dik varken: ik werd voor van alles uitgescholden"