Doorgaan naar inhoud

Dorien: “Tijdens mijn zwangerschap kwam ik 24 kilo aan”

Dorien is sinds drie jaar een trouwe SkinnyLover. Tijdens haar zwangerschap kwam ze 24 kilo aan en die raakte ze niet allemaal kwijt.

Op Facebook kwam ze een filmpje tegen van SkinnyLove en is ze Alain beginnen volgen.

"Als Alain iets maakt, moet het wel iets goeds en gezonds zijn."

Dorien: “Ik kende Alain nog van Lombardia in Antwerpen, waar ik wel eens een broodje haalde. Ik dacht: ‘als Alain iets maakt, moet het wel iets goeds en gezonds zijn’. Ik ben echt fan van SkinnyLove. Het heeft mijn leven compleet veranderd op een positieve manier. “

"Ik kan niet meer zonder SkinnyLove!"

Sinds haar tienerjaren worstelt Dorien al met haar gewicht. Ze heeft dan ook alles al geprobeerd, van diëtisten tot minder proberen te eten, met telkens het bekende jojo-effect als gevolg. Met SkinnyLove heeft ze de weegschaal aan de kant gezet en past ze in maatje 36-38.

Dorien: “Tijdens mijn zwangerschap kwam ik 24 kilo bij en die kilo's gingen er maar moeilijk af. Ik heb er van alles aan proberen te doen: diëtisten afgelopen, minder te eten,... Tot ik SkinnyLove ontdekte op Facebook. Na lang volgen en filmpjes bekijken, ben ik gestart en voilà, drie jaar later ben ik nog altijd op mijn gewicht en heel gelukkig. Ik voel me energiek en ik huppel door het leven. Ik kan niet meer zonder SkinnyLove!”

Vorig artikel Ynske: "Weken later was ik al een paar kilo kwijt"
Volgend artikel Marie: "De pijnstillers heb ik sinds drie jaar niet meer nodig"