Doorgaan naar inhoud

Marie: "De pijnstillers heb ik sinds drie jaar niet meer nodig"

Marie leefde met voortdurende pijn en kampte al jaren met overgewicht. Tegenwoordig mag zij zich een ervaren SkinnyLover noemen. Zij startte in november 2017 met schudden en drinken na een jarenlange weg van Dukan tot diëtisten naar afslankpillen en ging van een maat 52 naar een maatje 42/44.

Marie (58): "Ik heb al problemen met mijn gewicht vanaf dat ik van mijn eerste dochter bevallen ben. Ik was toen bijna 21 jaar. In al die jaren die volgden, heb heb ik van alles geprobeerd om af te slanken: Weight Watchers, twee diëtisten, het keto-dieet, Dukan, Herbalife en ik heb zelfs afslankpillen geslikt. Elke keer gingen de kilo's er wel af, maar ze kwamen er tamelijk snel weer bij. "

Altijd pijn

"Vroeger, had ik altijd last van pijn. Spierpijn, hoofdpijn,... Ook had ik last van ontstekingen. Dan had ik een keelontsteking, dan een oorontsteking.. Ik slikte daardoor veel pijnstillers.

"Ik loop nu de trap op en af, alsof het niks is!

Ik kon door de pijn niet eens een pot opendraaien of de boodschappen dragen. Zodra het buiten kouder werd, begonnen mijn spieren al te verkrampen. Zo erg, dat we dachten aan een tweede huisje in het Zuiden voor de winter. Als ik mijn bed uit moest, voelde ik me als een oude vrouw. Ik was nog moe als ik wakker werd. Traplopen deed ik stapje voor stapje. 

Die tijd is nu gelukkig voorbij. De pijnstillers heb ik sinds drie jaar niet meer nodig. Ik ben niet meer ziek en van de spierpijn ben ik af. Ik loop nu de trap op en af, alsof het niks is! Ik heb een ander leven terug.

Iedereen die mij kent, kan het ook aan mij zien. Veel van mijn vrienden en vriendinnen zijn daardoor ook begonnen met SkinnyLove. En mijn man drinkt sinds twee jaar ook elke dag zijn SkinnyLove."

SkinnyLove Proof eten

"Ik vind het fantastisch dat Alain al die producten uitvindt. Ik kom graag in de store in Kontich (België) en heb deze echt zien groeien in de afgelopen jaren. Voor mij is dat echt een snoepwinkel! 

"Ik heb eindelijk het vertrouwen dat ik op mijn gewicht kan blijven"

Ik eet en kook nu volledig SkinnyLove proof en geniet er altijd van. Ik houd van lekker eten ik maak van mijn maaltijden altijd een feest. Een glaasje cava en een stukje cake wanneer mijn kleinzoon verjaart? Dat doe ik gewoon, want ook dát moet kunnen. 

Ik heb eindelijk het vertrouwen dat ik op mijn gewicht kan blijven. Ik startte met SkinnyLove met de gedachte te stoppen zodra ik terug op gewicht was. Maar deze gezonde levensstijl is iets dat ik voor de rest van mijn leven zal blijven doen."

Vorig artikel Dorien: “Tijdens mijn zwangerschap kwam ik 24 kilo aan”
Volgend artikel Nick: “SkinnyLove heeft mij niet alleen geholpen met afvallen, het heeft mij mentaal gelukkiger gemaakt”