Doorgaan naar inhoud

Nick: “SkinnyLove heeft mij niet alleen geholpen met afvallen, het heeft mij mentaal gelukkiger gemaakt”

Nick heeft in het verleden van alles geprobeerd om af te vallen: afslankpillen, shakes, proteïne-dieet,… Niets hielp. Tot hij SkinnyLove ontdekte. Nu is hij van een XL naar een maatje small gegaan.

 

Via de social media ontdekte hij SkinnyLove. 

"Ik ben van een XL naar een maatje Small gegaan"

Nick: “Ik wist eerst niet wat het was en ben ervaringen van andere SkinnyLovers gaan zoeken op het internet. Toen heb ik de stap gezet en naar de store in Kontich (België) gegaan. Ik ben in anderhalf jaar tijd van een XL naar een Small gegaan. SkinnyLove heeft mij niet alleen geholpen met afvallen, het heeft mij mentaal gelukkiger gemaakt.”

Voor SkinnyLove durfde Nick niet zomaar op iemand af te stappen, omdat hij te onzeker was over zijn uiterlijk. Maar nu zit hij goed in zijn vel en heeft hij een stuk meer energie en zelfvertrouwen. 

"Door mijn herwonnen zelfvertrouwen heb ik mijn huidige vriendin leren kennen"

Nick: “Ik zat niet alleen letterlijk niet goed in mijn vel, mentaal voelde ik me ook een stuk slechter. Ik was redelijk op mezelf. Ik durfde niet op een leuk meisje af te stappen, omdat ik mezelf niet mooi genoeg vond.

Dankzij SkinnyLove durfde ik, door mijn herwonnen zelfvertrouwen, weer buiten te komen en heb toen ook mijn huidige vriendin leren kennen. SkinnyLove heeft mij niet alleen fysiek, maar zeker ook mentaal geholpen gelukkiger te worden.

Naast het feit dat ik mezelf niet knap vond, had ik ook minder energie, kwam ik niet van de bank af en had ik weinig zin om dingen te doen of sportief te zijn. De energie die ik dankzij SkinnyLove terug heb gekregen, kan ik goed gebruiken in mijn werk als steward bij een vliegmaatschappij met al die onregelmatige uren. ”

NAAR DE SHOP

Vorig artikel Marie: "De pijnstillers heb ik sinds drie jaar niet meer nodig"
Volgend artikel Delphine: "Door SkinnyLove zijn mijn suikerwaarden met diabetes type 1 al veel stabieler”