Doorgaan naar inhoud
Met deze tips blijf je op gewicht tijdens je vakantie (+ een handig lijstje!)

Met deze tips blijf je op gewicht tijdens je vakantie (+ een handig lijstje!)

Of je nu vakantie viert in eigen land of een lange vlucht pakt: wij geven je tips om op gewicht te blijven tijdens je vakantie.

Blijf schudden en drinken

Eerst het belangrijkste: blijf schudden en drinken. Er is geen enkele reden om (tijdelijk) te stoppen je SkinnyLove te drinken! Maak gewoon je shaker klaar en drink zoals je dat thuis ook doet. Dat je op je vakantiebestemming wat vaker een cheat day pakt, wil nog niet zeggen dat je geen SkinnyLove meer hoeft te drinken. #keeptherythm

Verre bestemming?

Een lange vlucht? Geen probleem: pak een nieuwe kuur SkinnyLove mee in je handbagage of koffer. De nieuwe potten zijn namelijk gesealed, dus je hoeft niet bang te zijn dat het door het hele vliegtuig stuift! 

Wat pak je mee?

Neem – naast je SkinnyLove kuur – ook een aantal SkinnyLove proof producten mee, zodat je gewoon door kunt gaan met jouw gezonde levensstijl. 

Lijstje voor mee te pakken tijdens jouw vakantie:

Ga je kamperen en/of ben je van plan veel zelf te koken? Haal dan op de plaatselijke markt verse groenten, fruit, vis en vlees en pak de volgende zaken mee:

Uit eten

Ja, natuurlijk moet je uit eten gaan! Ga vooral genieten en ontzeg jezelf niets! Je zult zien dat door SkinnyLove je vanzelf de goede keuzes maakt. Dat wanneer je friet besteld, je er een stuk minder zult eten dan eerst. Dat je dat toetje ook voor de helft kunt eten of dat je al volzit na het hoofdgerecht. Zo niet? Geniet!

Een paar tips voor als je uit eten gaat:

  • Kies voor een glas champagne of cava wanneer je gaat borrelen, andere alcoholische dranken bevatten veel suikers.
  • Een carpaccio van vis of vlees is top als voorgerecht.
  • Je hoeft geen salade zonder dressing te bestellen als hoofdgerecht, maar kies voor een gerecht met vis of vlees (kalfs- of lamsvlees of gevogelte) met verse groenten. Een bord pasta met room laat je beter op de kaart staan.
  • Neem een toetje zonder slagroom of ander soort room. Scheelt je een kilo de volgende dag. 

 

Lees ook: Tips om lekker te blijven bewegen op vakantie

Vorig artikel Tips om lekker te blijven bewegen op je vakantie
Volgend artikel Klachten tijdens de menopauze: wat kun je zelf doen?