Doorgaan naar inhoud

Delphine: "Door SkinnyLove zijn mijn suikerwaarden met diabetes type 1 al veel stabieler”

Delphine is nog niet zo heel lang gestart met SkinnyLove, maar het heeft al veel voor haar gedaan.  

Sinds Delpine baby is heeft ze al diabetes type 1 en ze merkt na een maand al dat, door het drinken van SkinnyLove, haar suikerwaarden veel stabieler zijn.

Delphine: “Ik zeg niet dat de waarden direct al fantastisch zijn, maar ik merk al dat alles veel stabieler wordt.”

Delphine merkt na korte tijd nog meer voordelen van SkinnyLove. Zo is haar drang naar zoet een stuk kleiner geworden.

"De koeken in de kast, liggen daar nog altijd."

Delphine:”Ik merk dat mijn eetpatroon al in korte tijd is veranderd. De koekjes in de kast, liggen daar nog altijd sinds ik ben begonnen met schudden en drinken. Ook had ik vroeger erge last van constipatie. Ik ben zelfs al een paar keer op de spoedeisende hulp beland. Met SkinnyLove is mijn stoelgang veel beter. Het is misschien vreemd om over te praten, maar ik vind dat mensen moeten weten dat ook dat verbetert als je daar last van hebt.”

 

Vorig artikel Nick: “SkinnyLove heeft mij niet alleen geholpen met afvallen, het heeft mij mentaal gelukkiger gemaakt”
Volgend artikel Clay: “Dankzij SkinnyLove ben ik twee kledingmaten kwijtgeraakt”