Doorgaan naar inhoud
Zo maak je een feestje van je favoriete groenten

Zo maak je een feestje van je favoriete groenten

Groenten saai? Echt niet! Zo maak je een feestje van al je favoriete groenten. Lekker als tussendoortje of bij de borrel.

Spiesjes

Groenten

Rijg stukken rode kool, wortel, paprika, lente-ui en cherrytomaatje aan een satéprikker. Ook leuk in de broodtrommel van je kids.

In een glaasje

Snijd selderij, wortel, courgette en komkommer in gelijke plakken en leg in kleine glaasjes met geitenyoghurt en fijn gesneden bieslook als dip. 

Opgerold

Snijd al je favoriete groenten in lange plakken en rol ze in een slablad. Besprenkel met limoensap.

groenten tussendoortje

Op een borrelplank

Besmeer plakken courgette, aubergine, paprika, stukken mais, champignons of wat je maar lekker vindt met Skinnylove olijfolie en grill ze in een grillpan of op de barbecue. Leg mooi op een plank en serveer met verse tomaatjes en crackers.

Courgettepret

Snijd een courgette in lange plakken van ongeveer 1 cm dik. Smeer ze lichtjes in met olijfolie en grill ze in een grillpan tot er bruine strepen ontstaan. Leg op een werkblad en laat afkoelen. Beleg daarna met rucola en in lange plakjes gesneden geitenkaas. Steek er een houten stokje in en serveer.

Extra tips: Je kunt de courgette ook heel goed vervangen door aubergine. Bestrooi met craving killer party mix  of fijngesneden rode peper voor extra pit.

Vorig artikel SkinnyLove proof recept: gevulde koolbladeren met lamsgehakt en rijst in tomatensaus
Volgend artikel SkinnyLove Proof recept: gevulde courgettes met kruidige gierst