Doorgaan naar inhoud
Lekker simpel: spicy boekweitpasta met garnalen, courgette en knoflook

Lekker simpel: spicy boekweitpasta met garnalen, courgette en knoflook

Deze boekweitpasta met garnalen en courgette maak je lekker spicy met de SkinnyLove super chili spread. Geen fan van pittig eten? Met een likje SkinnyLove pesto is deze pasta ook waanzinnig lekker!

Spicy boekweitpasta met garnalen, courgette en knoflook

Ingrediënten*

4 personen

Zo doe je dat

Kook de boekweitpasta zoals aangeven op de verpakking. Giet de pasta af en spoel heel goed af met koud water.

Verhit de olijfolie in een hapjes- of koekenpan en bak de plakjes knoflook op een zacht vuur tot ze iets kleuren. Draai het vuur naar middelhoog en roer de courgette erdoor en bak tot ze mooi kleuren. 

Bak de garnalen heel eventjes mee tot ze warm zijn en schep de pasta erdoor. Warm alles goed op en schep de super chili spread of pesto erdoor. Kruid naar smaak met peper en zout, indien nodig.  

Ook lekker:

De SkinnyLove Community

Trek gekregen in meer lekkere recepten van SkinnyLovers of wil je graag mee praten over jouw weg naar een gezond en slank gewicht? Meld je dan nu aan bij onze SkinnyLove Community op Facebook. Hier vind je veel positieve verhalen en ervaringen, recepten, tips & tricks van beginnende en ervaren SkinnyLovers. In de SkinnyLove Community kun je terecht met al jouw vragen en deel je jouw grote en kleine succesjes. Bovendien zorgt Alain voor een boel inspiratie die je niet wilt missen!

Naar de Community>>

*Kies altijd - waar mogelijk - voor biologische producten

Vorig artikel SkinnyLove proof recept: geroosterde bloemkool met zoete aardappel en kipspiesjes
Volgend artikel Wat is mealpreppen? En waarom is het slim om te doen als je wilt afvallen?