Doorgaan naar inhoud
klaar voor de lente

Ben jij klaar voor de lente? Weg met die winterkilo's!

De vogels zijn er klaar voor, de bloemen zijn er klaar voor, de hele natuur is er klaar voor. Maar ben jij klaar voor de lente? Zijn die winterkilo’s er toch weer stiekem bijgekomen? Je hoeft niet bij de pakken neer te gaan zitten: het is nog niet te laat om straks je slanke benen te showen!

Winterdip

In de winter verstoppen we ons allemaal onder meerdere laagjes kleding. Afgelopen winter kwam daar door de lockdown de dagelijkse joggingbroek met bijbehorende slobbertrui bij. Heerlijk toch, die losse kleren waarbij je die extra kilo’s niet goed kon zien? Maar misschien ben je die corona-look langzaamaan zat en snak je naar een leuke lente-outfit.

En dan.. zie je opeens twee melkflessen waar eerst je benen zaten, en ja.. die extra kilo’s. De weegschaal lijkt tegen je te zeggen: “Jij gaat niet meer passen in dat leuke jurkje/shortje van vorig jaar” en je durft al helemaal niet aan een bikini/zwemshort te denken. Je bent dan misschien niet de enige, maar daar heb je nu even niets aan. Die kilo’s moeten er gewoon af! En het liefst voor altijd, zodat de lente nooit meer zo hoeft te beginnen.

Diëten voor een bikinibody? Doe maar niet

afvallen zonder dieetHet eerste dat je nu denkt is waarschijnlijk: “Ik moet op dieet!” gevolgd door “Welk dieet?” en het starten met het onvermijdelijke maken van een lijstje van voedingsmiddelen die je vooral NIET mag eten.

Zo is je zonnige lente-humeur in een klap omgeslagen in een winterdip.

Vraag jezelf de volgende dingen eens af?

  • Welk dieet kan ik volhouden?
  • Welk dieet heb ik al geprobeerd?
  • Wil ik wel op dieet?

Heb je: ‘geen’, ‘alle’ en ‘nee’ geantwoord op deze vragen? Goed zo, want een dieet werkt niet op lange termijn. Een streng dieet om snel kilo’s kwijt te raken, al zeker niet. Wat wel werkt, is jezelf een gezonde levensstijl aanmeten. Maar dat wist je al, toch? Wat je misschien nog niet wist, is dat SkinnyLove je zowel kan helpen met afvallen als met een gezond eetpatroon.

Lees ook: Een dieet volgen heeft weinig zin

Moeiteloos afvallen met SkinnyLove

Met SkinnyLove heb je een natuurlijke drank in handen waar je moeiteloos blijvend mee afvalt. SkinnyLove is géén dieet of maaltijdvervanger, je kunt gewoon bijven eten en drinkt twee keer per dag je shake met water en SkinnyLove doet de rest. Easy peasy én vooral gezond. Je drinkt de ochtend- en middagkuur gedurende de hele dag door. De kruidenmengeling herprogrammeert je smaakprofiel³ , waardoor je geen trek meer hebt in zoet. Dit komt omdat gember, kaneel en matcha groene thee een gunstige invloed op je bloedsuikerspiegel hebben. Bovendien bevat SkinnyLove een dubbele vetverbrander²  die je vetmetabolisme sterk ondersteunt. Stop dus met diëten, start met afvallen!

Vorig artikel Waarom je geen soep moet eten als je wilt afvallen
Volgend artikel Alles wat je altijd al had willen weten over koolhydraten