Doorgaan naar inhoud

Zo gebruik je de SkinnyLove vermageringskuur in 1, 2, 3...

Stap 1: Scheppen

Wanneer je start met SkinnyLove, bouw je de hoeveelheid zo geleidelijk op zoals je zelf wenst. Begin met een halve doseerlepel voor zowel de ochtend- als namiddagkuur en los het op in 750 ml water. Zo kan jij rustig aan de smaak wennen en je lichaam aan het krachtige kruidenmengsel.
Verhoog in je eigen tempo het aantal naar 2, 3 en uiteindelijk naar 4 doseerlepels.

Jij bepaalt dus helemaal zélf wanneer je de dosis gaat verhogen, SkinnyLove doet de rest. Vind je bijvoorbeeld 3 schepjes nog te sterk, neem dan nog een paar dagen tot een week 2 schepjes of minder. Vind je 4 schepjes nog altijd te sterk? Gebruik dan 3 schepjes in je shaker en neem een apart kopje met 1 doseerlepel voor in de ochtend en namiddag en drink SkinnyLove als een thee.

Stap 2: Schudden

Schud je shaker goed, zodat je SkinnyLove zich goed met het water mengt. Schud daarna steeds even opnieuw wanneer je ervan drinkt.

Stap 3: Drinken

Simpel: drink SkinnyLove elke dag, de hele dag door. De ochtendversie drink je vanaf je ontbijt tot aan je lunch en de middagversie na je lunch tot aan je avondeten.

Dankzij een nauwkeurige selectie van natuurlijke ingrediënten heeft SkinnyLove een gunstig effect op je vetmetabolisme (2). Je vetmetabolisme zorgt ervoor dat je lichaam vet afbreekt in plaats van het op te stapelen. Zorgvuldig geselecteerde – maar steeds 100% natuurlijke – ingrediënten als kurkuma en opuntia ficusindica hebben hier een positief effect op.

SkinnyLove vermindert je drang naar zoet (3), omdat de schommelingen in je bloedsuikerspiegel verminderen. En zorgt ervoor dat je een langer verzadigd gevoel hebt en dus minder snel een hongergevoel (6). Dit, dankzij vezelrijke ingrediënten als citroen, pompelmoes, komijn en acaciagom. Minder snel honger, betekent minder geneigd zijn te veel te eten.