Doorgaan naar inhoud

LP diabetes

Hoe helpt SkinnyLove bij diabetes?

Diabetes is een chronische aandoening waarbij het bloedsuikergehalte verhoogd is. Je hebt 2 types: genetische diabetes en diabetes door bijvoorbeeld ongezond eten. SkinnyLove kan mensen helpen bij dat 2e type. Bij een te hoge bloedsuikerwaarde helpt het vaak om te drinken omdat je je soms gedehydrateerd voelt. En waarom dan niet dit biologisch verantwoord poedertje in je water mixen? Het is niet alleen lekker maar het kan jou ook helpen! Als je SkinnyLove neemt, helpt het naast hydrateren dus ook om jouw bloedsuikerspiegel te stabiliseren. Diabetes type 2 heeft te maken overgewicht en het teveel binnenkrijgen van suikers. Na een tijdje zal je door SkinnyLove minder zin krijgen in zoet en zout. De talrijk aanwezige kurkuma absorbeert vet dus zal je geleidelijk aan ook afvallen. Als je je vaak moe voelt helpen gember en vijgcactus je om je energie en vitaliteit terug te vinden. Je zal je ook alerter voelen en 's nachts beter slapen. Een droge huid is ook verleden tijd. Kurkuma, peper en matcha groene thee maken jouw huid weer gezond. Je zal merken dat je een minder droge huid en wondjes krijgt. Samengevat: jouw smaakprofiel veranderd, je verliest jouw overgewicht en je gaat ongetwijfeld minder last hebben van jouw diabetes klachten. Probeer 't nu en verander je leven in een handomdraai!

Wij beloven jou:

Door de natuurlijke ingrediënten van SkinnyLove krijg je minder suiker binnen en zo zal je bloedsuikerspiegel geoptimaliseerd worden. De meeste gebruikers voelen zich reeds na 48 uur veel energieker! Bovendien krijg je een gladde, stralende huid. Geen bewaarmiddelen, suikers, kleurstoffen, proteïnen of andere toevoegingen!

SkinnyLove (2x 230g)

€92

SkinnyLove (2x 500g)

€197

SkinnyLove kuur & SkinnyLove grote kuur

OPGELET: beperkte voorraad

Snel en GRATIS geleverd
Elke werkdag voor 22u. besteld = dag nadien geleverd
100% NATUURLIJK
BESTE KWALITEIT
BESTE RESULTAAT

323.000+

tevreden klanten

SkinnyLove (2x 230g)

€92

SkinnyLove (2x 500g)

€197

SkinnyLove kuur & SkinnyLove grote kuur

OPGELET: beperkte voorraad

*wegens beperkte voorraad voorlopig niet afzonderlijk beschikbaar

Snelle en GRATIS levering
Elke werkdag voor 22u. besteld = dag nadien geleverd
100% NATUURLIJK
BESTE KWALITEIT
BESTE RESULTAAT
Probleem? Bel ons op 03/289.52.38 tussen 9:00 en 19:00uur klik hier om je vraag te stellen

Gebruiksaanwijziging

Los 3 keer per dag 1 koffielepel SkinnyLove Holiday Booster op in een groot glas water en drink het bij je maaltijd. Roer goed voor het drinken.

Mogelijkheden:

CITRUS

SkinnyLove smaakt fris en fruitig. Dat komt omdat beide mixen barsten van natuurlijke fruitvezels van pompelmoes, citroen en mandarijn. Samen stillen deze citrusvruchten je honger en breken ze de schadelijke afvalstoffen in je lichaam af. Daarnaast zitten ze allemaal vol vitamine C, dat een bouwsteen is voor collageen en dus rimpels bestrijdt.

CACTUSVIJG

De cactusvijg is een speciaal beestje (of eerder: plantje). Tussen al die doornen groeit zo nu en dan een vrucht in verschillende tinten geel en rood, die ervoor zorgt dat vetten uit je voedsel het moeilijker krijgen om te verbinden met je bloed of je vetweefsel. In de plaats daarvan verlaten ze gewoon weer je lichaam zonder een kans te krijgen om te blijven hangen. Bye bye, kilo’s!

GROENE KOFFIE

Een juiste dosis cafeïne houdt je lekker scherp en is goed nieuws voor mensen met insulineproblemen. Daarnaast houdt het groene koffie-extract je bloeddruk stabiel en verhoogt het je vetverbranding. Ideaal om op gewicht te blijven, dus.

MATCHA

Wist je dat matcha een instant feel-good effect heeft? De vermalen groene thee is goed voor je denkproces, je gemoed en je slaap. Dat is dankzij de L-theanine die erin zit en je dopamine en serotonine een boost geeft — de twee hormonen die maken dat je je gelukkig voelt. Bovendien stilt matcha je honger en ondersteunt matcha je bij het vermageren.

KURKUMA

In het Oosten weten ze het al lang: curcumine is goed voor alles van artritis tot geelzucht. Het wordt ook ingezet in de strijd tegen obesitas en diabetes type 2, omdat het makkelijk vet absorbeert. Curcumine voorkomt zelfs de vorming van vetweefsel, met blijvend effect.

BRANDNETEL

Boordevol vitaminen en mineralen, deze stekelige stengel. Die hoge concentratie aan nutriënten maakt de brandnetel de gedroomde plant om je winterdipje te bestrijden: het verhoogt je immuniteit, is goed voor je huid, haar en beenderen. Zelfs je spijsvertering kikkert ervan op.

GEMBER

Goed voor je cholesterol én een betrouwbare partner als je wat kilo’s kwijt wil. Gember werkt synergetisch; dat wil zeggen dat het de effecten van sport versterkt. Gedroogde gember bevat bovendien gingerol, een antioxidant dat ook actief tegen bacteriën optreedt.

Ervaringen van anderen

Ga naar een van de Xperience Stores of bestel onmiddellijk in de online shop!

*gember bevordert de vitaliteit, kurkuma en peper bevorderen de huidgezondheid en houden uw uiterlijk fris en jeugdig. Peper is een antioxidant en beschermt de huid tegen vrije radicalen, kaneel heeft een gunstige invloed op de bloedsuikerspiegel

© SkinnyLove - Privacyverklaring