Doorgaan naar inhoud

Fat Burner Choco Latte - slechts 29,-

Goed nieuws voor alle ūüćę chocoladelovers ūüćę: je kunt nu afslanken door iets dat je al heerlijk vindt, namelijk... warme chocolade melk drinken!

slechts 29,- meetbaar effect op 5 à 10 dagen

vandaag 20% korting

"Mijn naam is Adriana, ik kocht midden november twee potten van deze Choco Latte en dronk het dagelijks gedurende iets meer dan een maand. Tot dan toe was geen enkele vetverbrander - van de talrijke - die ik geprobeerd had doeltreffend voor me. Mijn doel was eenvoudig: buikvet en love handles verliezen en er zo goed mogelijk uitzien tegen de feestdagen! Dat is prima gelukt, want ik verloor 2 volle maten op mijn buik en taille in slechts 1 maand met de hulp van de Choco Latte! Hij heeft trouwens een overheerlijk intense smaak. Ik ben uiterst tevreden, maar tegelijk denk ik dat mijn volledige transformatie nog niet helemaal voorbij is. Daarom ga ik nu nog 2 maanden door met het drinken van de Choco Latte om de maximaal mogelijke resultaten te krijgen!"

Adriana F., Hengelo

slechts 29,- meetbaar effect op 5 à 10 dagen

vandaag 20% korting

WAT DEZE FAT BURNER* CHOCO LATTE VOOR JE DOET

De SkinnyLove¬†choco latte bevat¬†meerdere natuurlijke ingredi√ęnten die het metabolisme van je vetverbranding* sterk stimuleren. Het werkt zowel bij mannen als bij vrouwen en op elke leeftijd. Ongeacht je voedingspatroon of leefgewoontes.

Deze fat burner choco latte is precies zo'n werkzaam wapen. Omdat het je lichaamsvet verbrandt zonder dat je je andere eetgewoonten hoeft te veranderen1.

Wanneer je deze chocomelk begint te drinken, mag je verwachten dat je het verschil in je buikomtrek in slechts 5 tot 10 dagen kan meten. Je verliest 100% zeker meer centimeters dan wanneer je bijvoorbeeld dagelijks honderden sit-ups zou doen. Het is goed mogelijk dat je in de eerste zes weken 5 tot 10 centimeter van je buikomtrek en taille verliest.1

slechts 29,- meetbaar effect op 5 à 10 dagen
vandaag 20% korting

Wat er gebeurt is dat mijn chocomelk je vetmetabolisme dubbel activeert1 en op die manier je lichaam in staat stelt je overtollige lichaamsvet af te breken en het vrij snel uit je systeem te verbranden.

Onze¬†belangrijkste zorg bij het maken van¬†deze fat burner¬†is veiligheid. Daarom bevat¬†onze vetverbrander1¬†choco latte absoluut geen laxerende ingredi√ęnten¬†noch andere ongezonde componenten.¬†Het is volledig 100% natuurlijk.

"Ik heb het eerst op mezelf getest en ik drink het nu zeer regelmatig. Al is het maar omdat ie zo lekker intens van smaak is. Ik heb gemerkt dat onze vetverbrander1 zelfs mensen kan helpen die hun hele leven al hopeloos overgewicht hebben, inclusief vrouwen én mannen die 10 kilo, 15 kilo of zelfs meer willen afvallen1"

Alida Indria, bio-wetenschappen

slechts 29,- meetbaar effect op 5 à 10 dagen

vandaag 20% korting

Lees wat enkele testgebruikers van de SkinnyLove Fat Burners* erover zeggen:

Linda S: "Eindelijk iets dat werkt."

Trudie L.: "Het heeft mij enorm geholpen met het afvallen"

Philip J: "Werkt écht. Zelfs zonder dieet."

Wolfje.: "12cm buikomtrek kwijt in een paar maanden tijd en dit zonder echt veel moeite. En voel me veel beter en fitter."

Marc W: "Ik was niet echt dik, maar had last van hardnekkig buikvet. Tot ieders verbazing (en bewondering) in mijn omgeving is dat in minder dan 3 weken weggesmolten."

Monica B: "Ben op 8 oktober begonnen. Vandaag de 27e oktober, Al 1 maat kleinere kleding. Zeer blij!"

Jan B: "Een goede hulp voor gewichtsverlies."

Vanessa G: "Geen opgeblazen gevoel meer."

De manier waarop je deze vetverbrander1 gebruikt is zeer eenvoudig. Je geniet twee keer per dag van een warm kopje van deze intense chocomelk. Dat is echt een makkie, want de fat burner choco latte is zonder meer delicieus.
Daarnaast eet je gedurende de dag wat je gewend bent.
Dat is alles wat er bij komt kijken. Dit is misschien wel de gemakkelijkste en meest effectieve vetverbrandingsmethode die ooit is ontwikkeld. Het is geen laxerend- noch een vochtafdrijvend middel. Wel een echte vetverbrander1.

Het is geen gimmick. Het is het resultaat van mijn jarenlange onderzoek naar het vetmetabolisme van het lichaam en naar gewichtsverlies.
En het belangrijkste: het werkt!

DIT IS WAT JE TOT NU TOE MISTE!

De SkinnyLove¬†Fat Burner*¬†Choco Latte is een thermogeen vetverbrandingssupplement* voor mannen en vrouwen. Elke portie bevat meerdere natuurlijke,¬†krachtige thermogene vetverbrandende* ingredi√ęnten.¬†De synergetische formules helpen om zeer snel vet te verbranden*.

WIST JE AL DAT DE GEMIDDELDE VOLWASSEN MENS TUSSEN 5 EN 12 KILO VET IN HET LICHAAM MEEDRAAGT? VAAK ROND DE BUIK.

Als jij zoals de meeste mensen bent, kan het een constante strijd zijn om je lichaam mooi en slank te houden. Om ongewenst buikvet weg te houden, moet je waarschijnlijk vaak lekker eten vermijden, waar je naar verlangt. En jezelf een ijzeren discipline opleggen. Constant opletten wat je in je mond stopt.

Je wil er goed uitzien. En je wil trots naar je spiegelbeeld kunnen kijken. Maar je bent dat gevecht met de lijn, die hopeloze strijd tegen buikvet beu. Kotsbeu.

ZONDER DIEET. ZONDER SPORTSCHOOL. ZONDER AF TE ZIEN.

Dat hoeft allemaal niet meer. Deze kuur geeft je eindelijk het  lichaam zonder buikvet* dat je wilt, zonder de tijd en moeite die het normaal kost. En het leukste van dit alles is dat je heel snel meetbare resultaten ervaart.

 

slechts 29,- meetbaar effect op 5 à 10 dagen
vandaag 20% korting

De reden waarom de Fat Burner¬†Choco Latte¬†zo snel werkt om overtollig lichaamsvet te elimineren is¬†de manier waarop de ingredi√ęnten:

  • op elkaar inwerken1,10
  • je metabolisme versterken1
  • de vetopname door je lichaam¬†verminderen1¬†
Om dit geweldige product nu te ontvangen, klik je op de knop. Maar wacht hier niet te lang mee, want elke dag die voorbij gaat, dat je je lichaamsvet niet goed aanpakt, krijgt dat vervelende overtollige vet meer en meer kans om aan je lijf en organen vast te plakken, waardoor het veel moeilijker wordt om ervan af te komen. 

slechts 29,- meetbaar effect op 5 à 10 dagen
vandaag 20% korting

Dit is je kans om eindelijk dat prachtige figuur te krijgen waar je trots op kan zijn. Een lichaam zonder dat vervelende en gênante buikvet*. Een figuur dat zelfs sommige van je kennissen jaloers zou kunnen maken en dat je een enorm gevoel van trots geeft. En dat alles zonder veel geld uit te geven of tijd te verspillen.

Doe het nu, haal nu je SkinnyLove Choco Latte vetverbrander1 in huis. Klik op de knop hieronder, dan ligt ‚Äėie morgen al op je deurmat.

 

Ingredi√ęnten¬†SkinnyLove¬†Choco Latte

Gehydrolyseerde rijst, rijstmelk 17% (rijst, havervezel, plantaardige olie, zout), cacao massa 13%, voedingsvezels, cacao poeder 10%, erwtprote√Įne, carob, vijgcactus, groene thee extract 2%, natuurlijk aroma van kaneel en vanille, kaneel, gember, chili.

Allergenen / certificaten

SkinnyLove proof, vegan, halal, zonder toegevoegd zout, glutenvrij

Gebruiksmoment

De hele dag door

Gebruiksaanwijzing

1 à 2 theelepels SkinnyLove Choco Latte met 180ml warm water

Bewaartips
Kamertemperatuur