Doorgaan naar inhoud

BMI van 40 en meer

Hallo {Jouw naam:7},

Jouw BMI is {BMI:6}

Daarom adviseren we je 5 SkinnyLove 9 weken kuren en persoonlijke tips & adviezen van Alain (de producent van SkinnyLove)

SkinnyLove kuur voor BMI van 40 en meer

395,-

Waarom adviseren we 5 SkinnyLove kuren bij jouw BMI van {BMI:6}?

Bij een BMI boven de 40 spreekt de medische wetenschap over morbide obesitas. Morbide obitas kan veel lichamelijk klachten met zich meebrengen en zelfs het leven aanzienlijk verkorten. Het verhoogt de kans op aandoeningen zoals: diabetes, hart- en vaatziekten, hoge bloeddruk, slaapapneu (ademstilstand tijdens de slaap), bepaalde soorten van kanker, gewrichtspijn, rugpijn en galstenen en onvruchtbaarheid. Daarnaast kan iemand omdat hij niet lekker in zijn vel zit psychische en sociale problemen krijgen vanwege de schaamte voor zijn lichaam. Daarom is het belangrijk dat je er meteen iets radicaal aan doet. SkinnyLove maakt het je op 3 manieren gemakkelijk. Lees mee. 1. SkinnyLove ondersteunt je lichaam tijdens het vermageren. Want het worgt voor een verhoogde vetuitscheiding, verhoogd verzadigingsgevoel en versnelde vetverbranding. Het groene koffie extract en de matcha groene thee hebben een vetverbrandend effect. Ze boosten je metabolisme om zo calorieën te verbranden. Dankzij de cactusvijg bereiken minder vetten uit je voeding het bloed of vetweefsel en verlaten ze het lichaam via de stoelgang. De prebiotische vezels verbeteren zowel je BMI als je vetgehalte percentage. 2. SkinnyLove vermindert je drang naar zoet. De kruidige en licht zure smaak, afkomstig van de 100% natuurlijke ingrediënten (citrusvruchten en kruidenmengeling) kan, samen met het drinken van 1,5 liter water per dag, je smaakpapillen resetten. Hierdoor kan er, binnen de 21 dagen die een SkinnyLove kuur duurt, een heuse gedragsverandering ontstaan. En ben je, m.a.w. van je drang naar zoet verlost. 3. De persoonlijke tips van Alain (je krijgt zijn directe GSM nummer en kan hem via Whatsapp contacteren) helpen je eenvoudig en prettig slechte eetgewoontes en -producten te vervangen door betere keuzes. Niet alleen vermager je zonder ooit honger te moeten hebben, maar je ontdekt ook nog eens nieuwe smaken en ingrediënten. OPGELET: een BMI van {BMI van de persoon} houdt ernstige risico's in op het vlak van je gezondheid. Naast de SkinnyLove kuren en contact opnemen met Alain, is het belangrijk dat je ook meteen overleg pleegt met je huisarts!

395,-

Probleem? Bel ons op 03/289.52.38 tussen 9:00 en 19:00uur klik hier om je vraag te stellen

Waarom SkinnyLove?

Vanaf dag 1 doet SkinnyLove zijn werk en stimuleert je metabolisme. De meeste gebruikers voelen zich reeds na 48 uur veel energieker! Bovendien krijg je een gladde, stralende huid. Geen bewaarmiddelen, suikers, kleurstoffen, proteïnen of andere toevoegingen! Ons online team, onder leiding van Alain Indria en een professionele diëtiste, staat je dag en nacht bij om je daadwerkelijk te helpen gemakkelijk je droomgewicht te bereiken.

Echte klanten, echte resultaten

Ieder lichaam is anders. Daarom is het fijn dat je gebruik kan maken van de individuele GRATIS coaching of kan rekenen op steun en hulp van onze community.

© SkinnyLove - Privacyverklaring