Doorgaan naar inhoud

Betaal pas nadat je afgevallen bent!

Dit is de ideale afslankkuur voor wie GEEN ENKEL RISICO WIL LOPEN!

Want deze sterke afslankkuur:

Bestel je vandaag
Ontvang je morgen thuis
Betaal je pas 3 weken later INDIEN JE TEVREDEN BENT!

120,02 nu slechts 92,-

SkinnyLove afslank kuur*

verlies geen tijd, verlies gewicht

 Nu met Dubbele Vetverbrander1
3 ingrediënten verminderen je zin in zoetigheid3
Minder honger10
Verhoogt je weerstand4
Meer energie5
Vervaardigd en gecertificeerd in België
Belgisch bio-bedrijf sinds 1972
Afslankkuur met enkel betalen bij resultaat aanbod
Gratis levering

Om pas te betalen nadat je afgevallen bent, moet je tijdens de checkout procedure verplicht kiezen voor onze partner Klarna als betaalmethode!


BELANGRIJK: LEES DIT ZEKER!

Op voorwaarde dat je bij het bestellen kiest voor Klarna* als betaalmethode, bepaal jij of je deze kuur betaalt op basis van je eigen afslankresultaat.

  • Je bestelt vandaag en krijgt morgen de kuur thuis geleverd. Je begint er meteen aan.
  • Via Klarna heb je de betaling uitgesteld met een betaaltermijn van 21 dagen.
  • Tussen de 15e dag en ten allerlaatste de 20e dag na je bestelling mag je onze klantendienst contacteren indien je niet 100% tevreden bent van je resultaat.
  • Vanaf 21 dagen na bestelling is het helaas niet meer mogelijk de aankoop te annuleren en betaal je gewoon je kuur aan onze partner Klarna.
  • Je hebt niets te verliezen….. behalve je kilo’s!

*dit aanbod is onderhevig aan de goedkeuring van je bestelling door externe partner Klarna.

120,02 nu slechts 92,-

Wat is SkinnyLove?

Je SkinnyLove afslankkuur is een mix die je vlot doet afvallen. Dankzij een unieke en precieze combinatie van 100% natuurlijke ingrediënten die echt werken.

✓ VETVERBRANDER1
✓ MINDER ZIN IN ZOETIGHEDEN3
✓ MINDER HONGER10
✓ DETOX EFFECT6
✓ MEER ENERGIE5
 

Gebruiksaanwijzing


Ideaal is om het SkinnyLove gebruik over een periode van enkele weken op te bouwen. Net omdat het zo'n effectief, sterk afslankmiddel is.
Drink de groene kuur 's ochtends en de oranje kuur na het middaguur.

Optimaal gebruik is om 4 afgestreken dosserlepels (20 mg) van zowel de ochtendkuur (groen) als de middagkuur (oranje) op te lossen in 750 ml koud of warm water. Goed schudden voor het drinken.

Ingrediënten


OCHTENDSHAKE

Ingrediënten per afgestreken doseerlepel: Acacia gom (Acacia senegal), fruitvezels [citroen (Citrus limon), pompelmoes (Citrus paradisi) , vijgcactus (Opuntia ficus-indica), appel (Malus domestica)], Matcha groene thee (Camellia sinensis), gember (Zingiber officinale), groene koffie (Coffea arabica L.), kruidenmix [brandnetel (Urtica dioica), basilicum (Ocinum basilicum), rozemarijn (Rosmarinus officinales)].

NAMIDDAGSHAKE

Ingrediënten per afgestreken doseerlepel: Acacia gom (Acacia senegal), fruitvezels [citroen (Citrus limon), mandarijn (Citrus reticulata) , vijgcactus (Opuntia ficus-indica), ananas (Ananas comosus)], kurkuma (Curcumu longa), gember (Zingiber officinale), chinese kaneel (Cinnamomum cassia), zwarte peper (Piper nigrum), komijn (Cuminum cymimum)

 

VLOT AFGEVALLEN DANKZIJ SKINNYLOVE 

Alain Indria, producent van SkinnyLove, heeft deze shakes aanvankelijk enkel voor zichzelf bedacht.

Ik kom terug van een vakantie in Spanje en ga op de weegschaal staan. Een schok !!! De wijzerplaat stopt op net geen 100 kilo. Ik ben 1m75 groot. Dat gewicht is duidelijk te veel. Dus verzamel ik alle kennis die ik door de jaren heen opgedaan heb.

De mama van Alain, Odette, heeft in 1972 de allereerste dieetwinkel van België (en Europa) geopend: Lombardia in Antwerpen.

Daar heeft Alain alle trendy diëten zien komen en gaan. En hij concludeert er het volgende uit: “Ze werken niet. Toch niet op de langere termijn. Dat weet jij ondertussen ook al, niet?

Daarom heb ik aan SkinnyLove gewerkt. In het begin enkel voor mezelf, zonder de bedoeling het ooit aan anderen aan te bieden. Omdat de mensen mij gewicht zien verliezen, dringen ze aan om het ook te proberen. Met succes!

Nu kan ook jij genieten van SkinnyLove. SkinnyLove ondersteunt je als je gezond en makkelijk wil vermageren. Zonder neveneffecten.

Want SkinnyLove is geen laxatief middel en geen maaltijdvervanger. Integendeel, het zit vol gezonde ingrediënten zoals groene matcha thee, gember en kurkuma bijvoorbeeld die je echt goed doen.

MEER ZELFS
Je krijgt van mij m’n mobiel nummer als je vragen hebt +32 472 97 10 73. Het liefst communiceer ik via WhatsApp. Maar dit is dus mijn persoonlijk nummer.

Je mag van mij gerust zoeken naar een persoonlijk nummer van de maker van een ander afvalmiddel. Veel succes ermee. Zal ik je al wat tijd sparen? Je zal het niet vinden. Ik geeft het je zodat ik je nog beter, nog persoonlijker kan helpen.

Omdat ik je oprecht wil helpen afvallen. Zo simpel is het.

VERANDERT JE LICHAAM. VERANDERT JE LEVEN. BEGIN ER METEEN AAN.

 

120,02 nu slechts 92,-