Doorgaan naar inhoud

Sarah: “Ik was een obese X-X-XL"

Sarah is begonnen met een startgewicht van meer dan 120 kilo. Ze is gestart met schudden en drinken en heeft geleidelijk aan haar eetpatroon veranderd. Nu heeft Sarah een gezond BMI en voelt zich heel veel beter.

Sarah: “Ik voel mij echt verlost van al die extra kilo’s en veel gelukkiger. Dat extra gewicht was echt een last voor mij in mijn dagelijkse leven. Ik voel me nu super dynamisch, supergezond en vooral super energiek! Allemaal dankzij SkinnyLove”

Sarah leerde SkinnyLove kennen via een vriendin. In eerste instantie stond ze er wat sceptisch tegenover, maar ze bracht toch een bezoekje aan de store in Antwerpen.

"Wanneer ik naar de winkel ging en voor de rekken stond, paste ik niets meer."

Sarah: “Ik ben in de shop heel professioneel geholpen en heb zo alle producten leren kennen. Ik was een obese X-X-XL. Wanneer ik naar de winkel ging en voor de rekken stond, paste ik niets meer. Nu kan ik naar een maatje medium of small grijpen. Ik voel me zo veel gezonder, ook mentaal. ”

Tip van Sarah: “In de SkinnyLove Community op Facebook heb ik veel geleerd van andere SkinnyLovers. Van receptjes tot steun van elkaar: het heeft mij erg gemotiveerd en je hebt het gevoel dat je er niet alleen voor staat. Ook door de persoonlijke coaching door Alain en het SkinnyLove team heb ik veel geleerd over gezonder worden en zijn.”

Vorig artikel Dawn: "Ik voelde me vroeger afschuwelijk, zeg maar gerust lelijk. "
Volgend artikel Dawn: "Ik voelde me vroeger afschuwelijk, zeg maar gerust lelijk. "