Doorgaan naar inhoud
Breng je gerechten naar the next level met... olijfolie!

Breng je gerechten naar the next level met... olijfolie!

Olijfolie is een geweldige smaakmaker. Mits je olijfolie gebruikt van goede kwaliteit, natuurlijk. Maar, oh là là, wanneer je dat doet, breng je jouw gerechten naar the next level!

SkinnyLove olijfolie is een 'levende' olijfolie van topkwaliteit met een lekkere, intense smaak. En over smaken gesproken: ze komen in verschillende, zalige smaaktoetsen!

Deze heerlijke SkinnyLove biologische olijfolie is gemaakt van 100% Spaanse picual olijven en wordt binnen de 24 uur na oogst koudgeperst, wat een waanzinnige smaak geeft.

Olijfolie puur

Perfect om mee te bakken, ideaal als marinade voor kip of vis uit de oven, gegrilde schaaldieren of over een frisse salade.

Olijfolie met citroen

Heerlijk als dressing in een salade, marinade voor je vis of kip uit de oven. Serveertip: lekker met gepofte kerstomaatjes met look uit de oven.

Olijfolie met bergamot en vanille

De unieke smaakcombinatie van bergamot en vanille uit Madagaskar zorgt voor een lichtzure smaak met een zoet randje. Serveertip: schenk de olijfolie over gestoomde zalmfilet met gestoofde prei of over gebakken coquilles met citrusvruchten.

Olijfolie met grapefruit (pompelmoes) 

Fris en fruitig met een vleugje bitter, zo omschrijf je onze olijfolie met pompelmoes. Serveer de olie het liefst koud over een salade of bij gegrilde groenten. Serveertip: waanzinnig lekker met rauwe witlof en garnalen. 

 Probeer ook onze Olijfolie met matcha of knoflook, gember en chili.

Vorig artikel Waarom kom je aan tijdens de menopauze?
Volgend artikel Deze tips helpen je om gezond boodschappen te doen