Doorgaan naar inhoud
Lekker zomers: fruitspiesjes op de barbecue

Lekker zomers: fruitspiesjes op de barbecue

Het is zomer en hoog tijd om de barbecue eens aan te steken! Wat dacht je van fruit op de barbecue? Lekker een frisse aanvulling op al het vlees. De combinatie van watermeloen, ananas en de SkinnyLove olijfolie pompelmoes is hemels. Lekker aan een spiesje en grillen maar!

Fruitspiesjes op de barbecue

Ingrediënten*

  • watermeloen
  • ananas
  • SkinnyLove olijfolie pompelmoes, in winkelmandje>>
  • feta
  • verse munt, gesneden

Extra nodig: houten spiesjes en natuurlijk een barbecue (maar je kunt ook een grillpan gebruiken)

Zo doe je dat

Leg de houten spiesjes minimaal een uurtje in water. Zo voorkom je dat ze verbranden tijdens het grillen.

Snijd de watermeloen en ananas in blokjes en rijg ze aan de houten spiesjes.
Smeer ze in met de olijfolie voordat je ze op de barbecue ( of grillpan) legt.
Rooster ze ongeveer 5 minuten aan alle kanten.

Serveer met stukjes feta en wat verse munt. 

Ook lekker zomers: tabouleh van gierst

 

*Kies liefst – waar mogelijk – voor biologisch

Vorig artikel Fruitige salade met parelgerst en gegrilde kip
Volgend artikel Lekker zomers: gepofte zoete aardappel op de barbecue