SkinnyLove reviews: echte succesverhalen

Lees betrouwbare reviews van andere klanten:

Skinnylove wil haar klanten correct informeren. Hiervoor maken we gebruik van Trustpilot. Dit is een onafhankelijk platform waarop klanten hun ervaringen en getuigenissen kunnen delen.  Skinnylove heeft geen enkele controle over de inhoud van deze getuigenissen. Wij kunnen ze niet aanpassen, noch zelfs laten aanpassen. Ze vallen dus niet onder onze verantwoordelijkheid.
We kunnen zelfs niet ervoor kiezen om selectief verklaringen niet weer te geven. U bent er dus 100% zeker van dat dit 100% échte ervaringen, échte meningen en échte successen van SkinnyLove gebruikers zijn.
Skinnylove benadrukt steeds het belang van een gezonde en gebalanceerde levensstijl. Ook bij het gebruik SkinnyLove.

Alain Indria zelf

Alain Indria, ex pro-surfer, ziet zijn gewicht opklimmen tot op een zucht van 100 kilo (!). Hij is 1m75 groot. Hier schrikt hij behoorlijk van. Daarom bedenkt hij in eerste instantie SkinnyLove* voor zichzelf. Pas een vol jaar later stelt hij het ook ter beschikking van anderen. Precies omdat hij vaststelt…

*SkinnyLove gebruikt de kracht van de natuur zoals sterke gemberextracten, kurkuma en groene thee om je goed in je vel te voelen en je naar een gezonde levensstijl te leiden

ONZE EIGEN WINKELS

Sinds 1972 – reeds 48 jaar – zijn wij als bio-bedrijf op duurzame wijze actief in België.
Vanaf begin 2020 helpen wij ook Nederlanders die er voor kiezen op een vlotte en gezonde manier af te vallen. Binnenkort hopen we ook in Nederland een eigen shop te kunnen openen.

100% TEVREDENHEID GEGARANDEERD

100% tevredenheidsgarantie