Doorgaan naar inhoud

Vegan

Van SkinnyLove ga je gegarandeerd vlot afvallen *

SkinnyLove Vegan Afslankkuur *

slechts 179,-

Snelle levering
Bestel voor 22 uur en begin morgen aan je Vegan afslankkuur*
wat is SkinnyLove? gebruiksaanwijzing ingrediënten waarom SkinnyLove? testimonials

Vragen? Bel ons op +32 3 289 52 38 tussen 9:00 en 19:00uur Of klik hier om met ons te chatten. XPERIENCE SHOP ANTWERPEN

Lombardenvest 78 2000 Antwerpen 03 289 52 38

Woon je vlakbij de grens van België?

XPERIENCE SHOP KONTICH

7/7 open

Duffelsesteenweg 146 2550 Kontich 03 289 52 38

XPERIENCE SHOP HASSELT

Genkersteenweg 422 3500 Hasselt 03 289 52 38

slechts 179,-

Snelle levering
Bestel voor 22 uur en begin morgen aan je Vegan afslankkuur*

SkinnyLove Vegan Afslankkuur *

slechts 179,-

Snelle levering
Bestel voor 22 uur en begin morgen aan je Vegan afslankkuur*
wat is SkinnyLove? gebruiksaanwijzing ingrediënten waarom SkinnyLove? testimonials Vragen? Bel ons op 03 289 52 38 tussen 9:00 en 19:00uur Of klik hier om met ons te chatten. XPERIENCE SHOP ANTWERPEN

Lombardenvest 78 2000 Antwerpen 03 289 52 38

XPERIENCE SHOP KONTICH

7/7 open

Duffelsesteenweg 146 2550 Kontich 03 289 52 38

XPERIENCE SHOP HASSELT

Genkersteenweg 422 3500 Hasselt 03 289 52 38

slechts 179,-

Snelle levering
Bestel voor 22 uur en begin morgen aan je Vegan afslankkuur*
Probleem? Bel ons op 03 289 52 38 tussen 9:00 en 19:00uur klik hier om je vraag te stellen

Wat is SkinnyLove?

Je SkinnyLove Vegan afslankkuur* is een mix die je makkelijk laat afvallen*. Dankzij een unieke en precieze combinatie van 100% natuurlijke ingrediënten die echt werken.

Gebruiksaanwijziging

Ideaal is om het gebruik van SkinnyLove over verschillende weken op te bouwen. Drink de groene kuur 's ochtends en de oranje kuur 's namiddags.
  • Ochtendkuur: drink vanaf het ontbijt tot aan de lunch.
  • Middagkuur: drink na de lunch tot voor je avondeten.
Optimaal gebruik is om 4 afgestreken doseerlepels (20g) van zowel de ochtendkuur (groen) als van de middagkuur (oranje) op te lossen in 750ml koud of warm water. Goed schudden voor het drinken.

Ingrediënten

OCHTENDSHAKE Ingrediënten per afgestreken doseerlepel: Acacia gom (Acacia senegal), fruitvezels , Matcha groene thee (Camellia sinensis), gember (Zingiber officinale), groene koffie (Coffea arabica L.), kruidenmix . MIDDAGSHAKE Ingrediënten per afgestreken doseerlepel: Acacia gom (Acacia senegal), fruitvezels , kurkuma (Curcumu longa), gember (Zingiber officinale), chinese kaneel (Cinnamomum cassia), zwarte peper (Piper nigrum), komijn (Cuminum cymimum)

AFGEVALLEN DANKZIJ SKINNYLOVE

Alain Indria, producent van SkinnyLove, heeft deze shakes aanvankelijk  voor zichzelf bedacht. “Ik kom terug van een vakantie in Spanje en ga op de weegschaal staan. Een schok !!! De wijzerplaat stopt op net geen 100 kilo. Ik ben 1m75 groot. Dat gewicht is duidelijk te veel. Dus verzamel ik alle kennis die ik door de jaren heen opgedaan heb.” De moeder van Alain, Odette, heeft in 1972 de allereerste dieetwinkel van België (en Europa) geopend: Lombardia in Antwerpen. Daar heeft Alain alle trendy diëten zien komen en gaan. En hij concludeert er het volgende uit: “Ze werken niet. Niet op de langere termijn, in ieder geval. Dat weet jij ondertussen ook al, toch? Daarom heb ik aan SkinnyLove gewerkt. In het begin alleen voor mezelf, zonder de bedoeling het ooit aan anderen aan te bieden. Omdat de mensen mij gewicht zien verliezen, dringen ze aan om het ook te proberen. Met succes!” Nu kan ook jij genieten van SkinnyLove. SkinnyLove ondersteunt je als je gezond en makkelijk wil vermageren. Zonder neveneffecten. Want SkinnyLove is geen laxatief middel en geen maaltijdvervanger. Integendeel, het zit vol gezonde ingrediënten zoals groene matcha thee, gember en kurkuma bijvoorbeeld die je echt goed doen.

MEER ZELFS

Je krijgt van mij m’n mobiele nummer als je vragen hebt +32 472 97 10 73. Het liefst communiceer ik via WhatsApp. Maar dit is dus mijn persoonlijk nummer. Je mag van mij gerust zoeken naar een persoonlijk nummer van de maker van een ander dieetmiddel. Veel succes ermee. Zal ik je al wat tijd sparen? Je zal het niet vinden. Ik geeft het je zodat ik je nog beter, nog persoonlijker kan helpen. Omdat ik je oprecht wil helpen afvallen. Zo simpel is het.

VERANDERT JE LICHAAM. VERANDERT JE LEVEN. BEGIN ER METEEN AAN.

NOG NIET ZEKER DAT OOK JIJ WIL AFVALLEN MET SKINNYLOVE ?

Kijk even naar de foto’s hieronder. Probeer dan de kuur en merk zelf het resultaat!

Verlies geen tijd, verlies gewicht!

*Ingrediënten als gember, kaneel en vijgcactus ondersteunen je gewichtsverlies. Opuntia ficusindica en kurkuma ondersteunen de afbraak van lichaamsvetten. Het hoog gehalte aan vezels vermindert je hongergevoel, omdat dit je langer verzadigd laat voelen. De rozemarijn in SkinnyLove heeft een detox effect. Vijgcactus, gember en matcha groene thee hebben een gunstige invloed op uw bloedsuikerspiegel.

© SkinnyLove - Privacyverklaring