Doorgaan naar inhoud

“Toen mijn slanke arts in de lach schoot, gooide ik echt mijn broek naar hem toe…”

Als je dik bent – ik bedoel echt dik – dan staan mensen graag bij je in de buurt. Misschien omdat ze zich dan zelf slanker voelen.

Hallo. Mijn naam is Sarah De Bie. Je kent me waarschijnlijk niet. Maar ik ben een echt persoon.

Ik woon in Blankenberge, aan de Vlaamse kust. En tot een paar jaar geleden was ik die dikke dame waar iedereen naast wilde staan.

Ik was te moe om ‘s avonds met mijn vriendinnen uit te gaan. Ik schaamde me zelfs om in het weekend alleen uit te gaan. Ik waggelde als ik liep. Ik zweette toen ik at. Ik droeg losse spullen die wijd en recht naar beneden moesten kunnen hangen. Ik had niet alleen “overgewicht“. Ik was echt dik. Omdat ik 1m74 groot ben en ongeveer 127 kilo woog!

Ik ging naar mijn arts voor hulp. Maar ik was niet optimistisch. Ik had al 14(!) verschillende diëten geprobeerd. Eén voor één. En ik faalde bij allemaal.

Mijn arts luisterde goed en raadde een heel ander programma aan. Dit was geen “dieet“. Het was een unieke nieuwe manier van gewichtsverlies.

Ik begon hiermee op 31 augustus 2018. Binnen de eerste vier dagen, verloor ik slechts 1 kilo. Dus was ik teleurgesteld. Maar tijdens de achttien weken die volgden begon mijn gewicht te dalen. Snel zelfs. Ik ging van kledingmaat XXXL naar Medium. Voor mij was dit een wonder. Want dit was de eerste keer in mijn leven dat ik afviel en dat ik het overgewicht ook weg bleef! Want ondertussen zijn we al ongeveer anderhalf jaar later en heb ik nog steeds een prima gewicht en BMI.

De reden dat het middel werkte was simpel. Ik was steeds aan het eten.
Ik mocht zes keer per dag eten. Dus ik heb nooit een hongergevoel gehad. Ik kon ‘s middags een hapje eten. Een snack voor het avondeten. Ik mocht zelfs ‘s avonds een hapje eten terwijl ik TV keek.

Hoe kun je zoveel eten als je wilt en toch afvallen?

Het geheim zit hem niet in de hoeveelheid voedsel die je eet. Het zit in het soort voedsel dat je eet en in hoe deze kuur je vetmetabolisme stimuleert2, je zin in zoet vermindert3 en je hongergevoel onderdrukt9 en 10.
Daarom kun je er zo gemakkelijk kilo’s mee afvallen. Zonder honger. Zonder stress.

In de praktijk is de SkinnyLove-kuur al door meer dan 341.500 mensen in België gebruikt. Het is dus goed getest. En beproefd. En nu weet jij ook wat het is en doet.

Er zijn ook nog andere voordelen:

 • Meer energie5
 • Gladdere huid8
 • Detox-effect6

En nog meer voordelen…

 • Geen chemische middelen. 100% natuurlijk.
 • Geen pillen.
 • Geen maaltijdvervangende shakes.
 • Je hoeft geen inspannend sportprogramma te volgen.
 • Geen laxeermiddel.
 • Geen plasmiddel.
 • Je eet het voedsel dat je echt lekker vindt. Grote variatie. Geweldige smaak.
 • Je kunt uit eten gaan.

Maar hier komt het allerbeste

Als je het gewicht eenmaal kwijt bent, kun je het weghouden. Voorgoed! Omdat je niet de hele tijd honger hebt!

Laten we eerlijk zijn. We hebben allemaal 'eetgewoontes'. Die gewoontes omvatten meestal drie maaltijden per dag. Plus twee of drie snacks. We houden allemaal van snacks. Vooral ‘s avonds, als we televisie kijken.

Maar de meeste diëten proberen ons te dwingen om dat allemaal te veranderen.
En daarom falen ze!

Met de SkinnyLove-methode kan je je normale eetgewoonten voortzetten. Je mag zes keer per dag eten. Je kan eten wanneer je wilt. Dus, als je het gewicht verliest, blijft dat. Voorgoed. Omdat niemand je dwingt om te veranderen.

Hier zijn de ervaringen van enkele andere gebruikers die net als ik in het SkinnyLove-programma zijn gestapt…

Marleen: “Ik durfde mezelf niet meer te bekijken in de spiegel. Nu doe ik dat wel en met plezier. Ik heb weer zin om te bewegen, te gaan wandelen of zwemmen. Als ik met mijn vriendinnen uitga, voel ik mij niet meer het buitenbeentje, maar écht onderdeel van de groep. Door SkinnyLove hou ik weer van mezelf!

Ivan: “Ik was een gezelige dikkerd, zoals ze dat noemen, met een goeie dubbele kin. Ik had al van alles geprobeerd. Van alle soorten shakes tot sapkuren: ik kende alle diëten. Dankzij SkinnyLove ben ik nu al meer dan twee jaar op een gezond en stabiel gewicht.

Delphine: “Ik merk na korte tijd vele voordelen aan SkinnyLove. Zo is mijn drang naar zoetigheid heel wat mindergeworden.

Dorien: “Ik had alles al geprobeerd, van diëtisten tot minder proberen te eten, met telkens het bekende jojo-effect als gevolg. Met SkinnyLove heb ik de weegschaal aan de kant gezet en pas ik in maatje 36-38.

En dan heb je mijn verhaal:

Misschien twijfel je er nog steeds aan dat mijn verhaal 100% echt is. Hoewel ik er niet trots op ben, laat ik je dan toch een foto van me zien van voor ik SkinnyLove ontdekt had. Ik geef je mijn erewoord dat ik dit ben en dat de foto’s op geen enkele manier werden bewerkt.

 

Goed, ik had dus een afspraak om naar de dokter te gaan. Bij wijze van grap, stop ik één van mijn oude broeken in mijn tas. Toen hij begon te grappen over hoe slank ik eruit zag, trok ik die uit de tas en gooide die over het bureau naar hem toe. “Dankzij SkinnyLove“, zei ik, “hoef ik dit vreselijk onooglijke ding niet meer te dragen.

Uiteraard ben ik enthousiast over SkinnyLove. Alain, de bedenker van SkinnyLove, heeft mij gevraagd om mijn ervaring met je te delen.

We sturen je graag een kuur om het tot 60 dagen te proberen. Toon het aan je arts. Probeer het. Er is geen verplichting. In feite kan je tot 60 dagen nadat je het hebt gekocht je geld terugvragen.

Kies een dag en begin aan je SkinnyLove afslankkuur. Als je na bijvoorbeeld een maand niet begint af te vallen – en verder blijft afvallen zonder dat je honger hebt – betalen we je het volledige bedrag dat je voor de SkinnyLove-kuur hebt betaald, onmiddellijk terug. Zonder meer. Geen flauwe of valse excuses.

Dit is de eerlijkste manier die we kennen om je te bewijzen hoe goed deze nieuwe kuur werkt.

Om te bestellen klik je hieronder op de afbeelding.

1 + 9 en 10

Heb je SkinnyLove geprobeerd en ben je niet tevreden? Dan krijg jij je geld terug. Ongeacht jouw startgewicht, streefgewicht of leeftijd.

Waarom? Wij weten dat SkinnyLove werkt. Zo simpel is het.

De 100% tevredenheidsgarantie is volledig gratis. Er is geen enkele verplichting om met SkinnyLove door te gaan wanneer de 60 dagen voorbij zijn.

Geen contract, abonnement of andere kosten of verplichtingen.

Het enige wat je kan verliezen, zijn kilo’s!

EEN BELANGRIJKE HERINNERING

Als je gewicht begint te dalen, laat jezelf dan niet te mager worden.
Als je van plan bent om grote hoeveelheden gewicht af te nemen, raadpleeg dan je arts. Laat hem deze kuur zien. En zorg ervoor dat je hem regelmatig bezoekt.

 

SkinnyLove afslankkuur met 100% gegarandeerde werking

 • Bevat Dubbele Vetverbrander2
 • Minder zin in zoetigheid3
 • Hongerstillend9 en 10
 • Meer energie5
 • Gegarandeerde werking!