Doorgaan naar inhoud

Starterskuur Slanker met SkinnyLove

WAT DEZE SKINNYLOVE AFSLANKKUUR* VOOR JE KAN DOEN

De SkinnyLove afslankkuur* bevat krachtige natuurlijke ingrediënten die het metabolisme van je vetverbranding1,2 op 2 verschillende manieren stimuleren, op 3 manieren je zin in zoetigheden verminderen3 en op een gezonde en krachtige manier je honger stilt10 werkt. Het werkt zowel bij mannen als bij vrouwen en op elke leeftijd. Ongeacht je voedingspatroon of leefgewoontes.

GEEN MAALTIJDVERVANGER. BLIJF ALLES ETEN WAT JE LUST

Dit werkt net omdat we je niet proberen in een keurslijf te duwen. Je niet dwingen op te geven waar je van geniet.

FITTER

Je voelt je met de tijd vanzelf fitter worden. Omdat je - letterlijk - niet meer een heleboel nutteloos gewicht met je meedraagt.

VROLIJKER EN GELUKKIGER

87,6% van de mensen die SkinnyLove afslankkuur* voor jou geprobeerd hebben zijn tevreden tot zeer tevreden met de resultaten die het middel biedt. En ja, verlies van buikvet en ongewenste rondingen maakt vrolijker en gelukkiger.

normaal 92 euro - tijdelijk slechts 49,-

Lees wat enkele geverifieerde gebruikers van SkinnyLove erover zeggen.

Linda S: "Eindelijk iets dat werkt."

Sabine H.: "Minder zin in zoetigheid en veel sneller een vol gevoel."

Philip J: "Werkt écht. Zelfs zonder dieet."

Ria G: "Anderhalve maat er af, kan weer fruit en groenten eten en slaap beter"

Sarah D.B.: "Ik had de voorbije 10 jaar al zeker 14 diëten geprobeerd. Zonder blijvend resultaat. SkinnyLove heeft mijn leven veranderd. Van 127 kilo (voor 1m74) naar een echt gezond gewicht en van maat XXXL naar Medium."

Linda D.W: "-16 centimeter buikomtrek op 7 maanden en ze blijven er ondertussen ook al 5 maanden af"

Lieven J: "Lifechanging...fantastische resultaten!"

Marc W: "Zelfs mijn huisarts gaf me plots complimenten voor mijn prachtige afslankresultaat met SkinnyLove."

An S: "Mijn suikerverslaving is volledig weg. De hele dag heb ik een verzadigd gevoel."

DIT IS WAT JE TOT NU TOE MISTE!

De SkinnyLove afslankuur* pakt het gewichtsverlies op wel 17(!) manieren tegelijk aan. Zo is het o. m. een thermogeen vetverbrandingssupplement1,2 voor mannen en vrouwen. Elke portie bevat natuurlijke, krachtige thermogene vetverbrandende1,2 ingrediënten. De synergetische formules helpen om zeer snel vet te verbranden.

Tegelijk vermindert SkinnyLove drastisch je hongergevoel en je zin in zoetigheden.
Je gaat dus VANZELF minder trek hebben in de verkeerde dingen die jou beletten je dromen waar te maken. 

WIST JE AL DAT DE GEMIDDELDE VOLWASSEN MENS TUSSEN 5 EN 12 KILO VET IN HET LICHAAM MEEDRAAGT? VAAK ROND DE BUIK.

Als jij zoals de meeste mensen bent, kan het een constante strijd zijn om je lichaam mooi en slank te houden. Om ongewenst buikvet en rondingen weg te houden, moet je waarschijnlijk vaak lekker eten vermijden, waar je naar verlangt. En jezelf een ijzeren discipline opleggen. Constant opletten wat je in je mond stopt.

Je wil er goed uitzien. En je wil trots naar je spiegelbeeld kunnen kijken. Maar je bent dat gevecht met de lijn, die hopeloze strijd tegen buikvet beu. Kotsbeu.

ZONDER DIEET. ZONDER SPORTSCHOOL. ZONDER AF TE ZIEN.

Dat hoeft allemaal niet meer. Deze kuur geeft je eindelijk het  lichaam zonder buikvet1,2 dat je wilt, zonder de tijd en moeite die het normaal kost. En het leukste van al is dat je heel snel meetbare resultaten ervaart.

normaal 92 euro - tijdelijk slechts 49,-

Je vraagt je nu misschien wel af wie ik ben en hoe ik dit allemaal weet. Mijn naam is Alain Indria. De laatste decennia heb ik in de gezondheids- en dieetbranche gewerkt. Als zodanig heb ik alle grote gewichts- en vetverliesdiëten gezien en bestudeerd die er bestaan.

Sinds ik zelf enorm veel overgewicht kwijtgeraakt ben met SkinnyLove, zie ik het als mijn rol om zoveel mogelijk mensen te helpen ook hun dromen waar te maken.

De reden waarom de SkinnyLove Afslankkuur zo snel werkt om overtollig lichaamsvet te elimineren is de manier waarop de ingrediënten:

  • op elkaar inwerken1,10
  • je metabolisme versterken1
  • de vetopname door je lichaam verminderen1 
Om dit geweldige product nu te ontvangen, klik je op de knop. Maar wacht hier niet te lang mee, want elke dag die voorbij gaat, dat je je lichaamsvet niet goed aanpakt, krijgt dat vervelende overtollige vet meer en meer kans om aan je lijf en organen vast te plakken, waardoor het veel moeilijker wordt om ervan af te komen.

Dit is je kans om eindelijk dat prachtige figuur te krijgen waar je trots op kan zijn. Een lichaam zonder al dat vervelende en gênante buikvet*. Een figuur dat zelfs sommige van je kennissen jaloers zou kunnen maken en dat je een enorm gevoel van trots geeft. En dat alles zonder veel geld uit te geven of tijd te verspillen.

Doe het nu, haal nu je SkinnyLove afslankkuur* in huis. Klik op de knop hieronder, dan ligt ‘ie morgen al op je deurmat.

normaal 92 euro - tijdelijk slechts 49,-

Ingrediënten SkinnyLove

Ochtendshake:

Acacia senegal, fruitvezels [Citrus limon, Citrus paradisi, Opuntia ficus-indica, Malus domestica], Camellia sinensis, Zingiber officinale, Coffea arabica L., kruidenmix [Urtica dioica, Ocinum basilicum, Rosmarinus officinales].

Middagshake:

Acacia senegal, fruitvezels [Citrus limon, Citrus reticulata, Opuntia ficus-indica, Ananas comosus], Curcumu longa, Zingiber officinale, Cinnamomum cassia, Piper nigrum, Cuminum cymimum

Gebruiksmoment

Ochtendkuur (groene pot): ochtend tot voor de lunch

Middagkuur (oranje pot): namiddag tot voor het avondeten

Gebruiksaanwijzing

Bouw het gebruik van SkinnyLove op over verschillende weken. Start met een halve doseerlepel en verhoog geleidelijk aan tot het optimaal gebruik van 4 afgestreken doseerlepels opgelost in 750ml water. Bouw naar smaak af indien te intens in het begin of verhoog de dosering sneller indien gewenst.

Goed schudden voor het drinken.

Bewaartips

Kamertemperatuur

Voedingssupplementen vervangen geen gevarieerde en evenwichtige voeding noch een gezonde levensstijl. Niet aanbevolen voor kinderen onder de 12 jaar en zwangere vrouwen. Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.

Voorzorgsmaatregelen

SkinnyLove ochtendkuur: bevat cafeïne (18,24mg/afgestreken doseerlepel). Geen langdurig gebruik zonder deskundig advies.

SkinnyLove middagkuur: raadpleeg uw arts of apotheker bij gelijktijdig gebruik van anticoagulantia.

 

normaal 92 euro - tijdelijk slechts 49,-