Doorgaan naar inhoud

Gezondheidsuitdagingen

Mag SkinnyLove tijdens zwangerschap en borstvoeding?

Ben je zwanger of geef je borstvoeding? Dan is gewichtsverlies momenteel niet aan de orde. Geniet met volle teugen van deze bijzondere periode, je hebt daarna alle tijd van de wereld om met behulp van SkinnyLove vlot de zwangerschapskilo’s weer te laten verdwijnen.

Tip: Al onze SkinnyLove voeding kan je wel nog perfect eten wanneer je zwanger bent of borstvoeding geeft. Zoals de hongerstillende ontbijt spreads, bars en zadenmixen. Geniet ook rustig van de sauzen en de boekweitpasta.

Maar… je bent na het bevallen waarschijnlijk niet alleen een droom van een baby, maar ook een aantal zwangerschapskilo’s rijker..

Verander in no time van een ‘Tummy Mommy’ in een ‘Yummy Mommy’!

Wanneer je na de bevalling of het geven van borstvoeding op de weegschaal stapt, kan dat confronterend zijn. Maar geen zorgen, want met SkinnyLove kan je op die roze wolk blijven zitten en raak je die zwangerschapskilo’s zonder dieet kwijt.

Een kindje krijgen is het mooiste dat er is. Maar – wees eerlijk -, soms ook zwaar. Onderbroken nachten, ontelbare spuitluiers, al die voedingen op een dag, … Er blijft als nieuwe moeder soms weinig tijd over voor jezelf. Naar de fitness? Je bent al content wanneer je vandaag je hoofd onder de douche hebt kunnen steken.

Een streng dieet volgen waarbij je nauwelijks mag eten, zodat je energiepijl naar -100 daalt? Vergeet het maar!

Je bent dus op zoek naar een efficiënte, gezonde en duurzame manier om weer helemaal jezelf te worden. Zonder dieet en met weinig moeite.

SkinnyLove biedt jou de alles-in-eenoplossing waar je naar op zoek bent:

 • Je drinkt SkinnyLove de hele dag door en hoeft daarbij geen uren naar de fitness. Want welke moeder heeft daar tijd voor?
 • Je krijgt meer energie (4) dankzij het natuurlijke gember- en groene koffie-extract, waardoor je moeiteloos de twintigste luier verschoont.
 • Je hebt minder zin in zoet (3) en hebt minder hongergevoel (6), dankzij gember, kaneel, matcha groene thee en vijgcactus die de bloedsuikerspiegel stabiliseren. Daardoor lukt het je beter gezond te eten en voor de juiste voeding te kiezen.
 • Afslanken lukt makkelijk door de kurkuma en opuntia ficusindica die van SkinnyLove een dubbele vetverbrander maken.
 • De antioxidanten in SkinnyLove bezorgen je een stralende huid (5) en die happy mommy glow waar je zo naar verlangt.

Kan ik SkinnyLove nemen als ik suikerziekte heb?

SkinnyLove is een 100% natuurlijk afslankmiddel met krachtige kruidenextracten, complexe voedings- en fruitvezels. SkinnyLove kan veilig gebruikt worden door suikerpatiënten om gewicht te verliezen.

SkinnyLove heeft een gunstige invloed op de bloedsuikerspiegel (3) en vermindert hierdoor je drang naar zoete voeding. SkinnyLove is daarbij ook vezelrijk waardoor je minder snel honger krijgt (6).

Verlies gewicht met SkinnyLove en verminder het risico op diabetes type 2

Heb je alle diëten al geprobeerd en ben je de wanhoop nabij? Wij begrijpen je. Met SkinnyLove verlies je de extra kilo’s op een gezonde en verantwoorde manier.

Drink elke dag je SkinnyLove en laat de kracht van de natuur zijn werk doen. SkinnyLove verandert onder andere je smaakprofiel, zodat je minder zin in zoetigheden krijgt (3). De weg naar een gezond en slank leven? SkinnyLove bewandelt deze samen met jou!

 • Gember, kaneel, matcha groene thee en vijgcactus stabiliseren je bloedsuikerspiegel. Hierdoor heb je minder zin in zoet en blijf je langer verzadigd.
 • Groene koffie maakt je alerter en gember geeft je meer energie. Zodat je je vitaler gaat voelen en meer zin krijgt om te bewegen. En nee, uren zweten in de fitness is niet nodig.
 • Afslanken? Dat lukt makkelijk, omdat SkinnyLove een dubbele vetverbrander is. Kurkuma en vijgcactus activeren je vetmetabolisme, waardoor je gezond gewicht steeds meer in zicht komt.
 • SkinnyLove verandert je smaakprofiel. Door natuurlijke ingrediënten zorgt SkinnyLove ervoor dat je gaat verlangen naar puur en gezond eten, zonder dat je daarvoor opofferingen moet maken.

Bestel SkinnyLove vandaag nog en je staat aan de start van een gezond en vitaal leven!

Er zijn erg goede resultaten bij diabetespatiënten -zowel type 1 als 2- die SkinnyLove gebruiken. Daarbij hebben we veel klanten waarbij diabetes type 2 omgekeerd wordt door het gewichtsverlies en de gezonde levensstijl die ze met SkinnyLove hebben aangenomen.

Bespreek dit zeker ook met je behandelende arts, omdat je afhankelijkheid van insuline kan verlaagd worden met SkinnyLove (3).

Kan ik allergisch zijn voor SkinnyLove?

SkinnyLove is samengesteld zonder hoofdallergenen en bevat dus geen soja, melk, ei, noten, lactose, tarwe of andere allergenen. Daarnaast is SkinnyLove volledig plantaardig en bevat geen toegevoegde suikers of zoetstoffen.

SkinnyLove bevat geen sennabladeren en heeft dus geen laxerend effect en nadelige werking op de darmen.

Indien je zeer gevoelig bent voor cafeïne hebben we ook een cafeïnevrije oplossing voor je zodat ook jij je gezond gewicht kan behalen.

Heb je een andere allergie of nog andere vragen, dan weten onze ervaringsdeskundigen zeker raad, aarzel dus niet om contact met ons op te nemen.

Fibromyalgie en afvallen

Chronische pijn, spierstijfheid en vele andere symptomen. Leven met fibromyalgie is zwaar.

En of al die symptomen al niet ernstig genoeg zijn, bestaat er ook nog een relatie tussen fibromyalgie en overgewicht.

Je bent wellicht al een tijdje op zoek naar hoe je met fibromyalgie gewicht kunt verliezen. Elke dag intensief sporten is met chronische pijn is ondenkbaar. En wie wordt er nu gelukkig van een streng dieet?
Wij van SkinnyLove begrijpen dat.

Minder kilo’s (1), meer energie (4)

Wij hoeven jou niet uit te leggen wat fibromyalgie is. Of hoe een leven met chronische pijn in het bindweefsel, spierstijfheid, vermoeidheid, concentratieproblemen en hoofdpijn eruit ziet.

Wat we je wél kunnen uitleggen, is hoe SkinnyLove je kan helpen gewicht te verliezen (1) en -met natuurlijke ingrediënten- voor een positief effect op je welzijn zorgt.

 • Kurkuma (geelwortel) fungeert als een natuurlijke ontstekingsremmer dat ontstekingen en pijnen kan verminderen.
 • SkinnyLove is een dubbele vetverbrander dankzij vijgcactus en kurkuma. Hierdoor verlies je efficiënt kilo’s en bereik je een gezond gewicht. En dat zorgt er weer voor dat je beter slaapt en meer energie hebt.
 • Groene koffie maakt je alerter en gember geeft je meer energie. Daardoor voel je jezelf vitaal en energiek, zodat je overdag meer aankunt!
 • Gember, kaneel, matcha groene thee en vijgcactus stabiliseren je bloedsuikerspiegel. Daardoor heb je minder zin in zoet, en ben je meer geneigd gezonder te gaan eten. Te suikerrijke producten kunnen je vermoeider maken.

Vooral ondersteuning

Wij beseffen zeer goed hoe moeilijk het is te leven met fibromyalgie en al zeker dat het niet volstaat je met SkinnyLove naar huis te sturen om je voldoende te helpen.

Daarom staan we altijd klaar om je echt individueel te coachen. En dit doen we gratis voor je.

Je kan bij ons terecht met al je vragen en uitdagingen!

• community
• chat
e-mail
onze winkels


Samen raken we er. Samen werken we aan een gezonder en slanker leven (1). Ook voor jou!

Andere aandoeningen of uitdagingen

Ook mensen met hoge bloeddruk, mensen die geen grapefruit (één van de ingrediënten van SkinnyLove) mogen eten, personen die geen cafeïne verdragen…. kunnen bij ons terecht.

We probeer zoveel mogelijk mensen te helpen. Zelfs aan de hand van aangepaste recepturen indien dit nodig is.

Contacteer ons en vertel ons meer over jezelf.

• community
• chat
e-mail
onze winkels


Het hele SkinnyLove team staat klaar om ook jou te ondersteunen.