De wetenschap achter SkinnyLove

SkinnyLove

  • Werkt afslankend

  • Vermindert je drang naar zoet!

  • Bevat 2 natuurlijke vetverbranders

  • Vermindert je hongergevoel

  • Is geen dieet!

Hoe SkinnyLove dit allemaal – op basis van 100% natuurlijke ingrediënten – voor elkaar krijgt, legt Alida Indria (dankzij haar biotechnologie opleiding is zij de wetenschapper achter SkinnyLove)  je zeer precies uit in de video hieronder. Kijk even mee.

Ingrediënten met power

SkinnyLove is puur poeder, gemaakt van het beste wat de natuur in huis heeft. Je mengt het met water en bepaalt zelf hoe sterk je de smaak wil. Lekker fris als home-made limonade of geurig en warm om de kruidige ondertonen nog meer tot hun recht te laten komen: het allermooiste deel van je leven begint nu!

Geoogst bij boeren met liefde voor hun product

Puur fruit, wortels en kruiden, raw processed en geteeld door boeren die leven voor hun stiel — dat is waar SkinnyLove van gemaakt is. Dankzij Rikolto, een project van de Belgische NGO Vredeseilanden, zijn onze boeren zeker van hun opbrengst. Zij worden door ons betaald nog voor hun gewassen geoogst worden.

1

FRANKRIJK

Het gros van onze producten wordt geteeld in het departement Drôme in Frankrijk, in een hele vallei die enkel en alleen bio producten teelt. Brandnetel, pompelmoes, mandarijn, citroen — alles wordt er vers geplukt en meteen verwerkt tot puur poeder.

2

INDIA

Al wat spicy is, halen we uit een ayurvedische zone net ten zuiden van Kerala, in India, waar een collectief van 150 gecertifieerde boeren onder meer gember, kurkuma en peper voor ons grootbrengen.

3

JAPAN

Japanners zweren al eeuwen bij de weldadige eigenschappen van hun fijn vermalen groene theeblaadjes. Onze matcha komt dan ook rechtstreeks uit Kyoto, in Japan, waar de traditie van het felgroene drankje nog steeds verder leeft.

4

SICILIË

De citroenextracten in SkinnyLove zijn afkomstig van citroenen uit Sicilië.

Rise and shine!

DE OCHTENDKUUR MAAKT JE KLAAR VOOR DE DAG

Heb je al gezien hoe groen je ochtendkuur is? Dat komt door de zuiverste matcha, die we combineren met cactusvijg en grapefruit extract.

  • Matcha en vijgcactus ondersteunen je gewichtsverlies
  • Matcha beschermt je tegen vrije radicalen en houdt je uiterlijk fris en jeugdig.
  • Gember zorgt voor meer energie, ondersteunt je darmwerking en bevordert je spijsvertering.

Zo komt je lichaam prima op kruissnelheid.

Keep up the good work

IN DE NAMIDDAG ZETTEN WE MET FRISSE INGREDIËNTEN VOORT

Nu je de dag goed begonnen bent, zetten we het werk in de namiddag door.

  • De vijgcactus ondersteunt het afslanken.
  • Kurkuma, peper houden je uiterlijk fris en jong.

Yin-yang én win-win, dus

Ingrediënten met power

Al sinds 1972 zijn we bij Lombardia pioniers op vlak van biologische natuur- en dieetvoeding. De natuurlijke producten die we zelf produceren, worden thans in 18 landen gedistribueerd. In Nederland vind je ze onder meer bij Holland & Barrett en de betere bio winkels.

Al onze producten worden onder streng toezicht vervaardigd in België.

ONZE EIGEN WINKELS

Sinds 1972 – reeds 48 jaar – zijn wij als bio-bedrijf op duurzame wijze actief in België.
Vanaf begin 2020 helpen wij ook Nederlanders die er voor kiezen op een vlotte en gezonde manier af te vallen. Binnenkort hopen we ook in Nederland een eigen shop te kunnen openen.

100% TEVREDENHEID GEGARANDEERD

100% tevredenheidsgarantie