“Mijn dochtertje riep: ‘Mama, het stinkt naar jouw scheetjes!”

Een scheet laten in het openbaar is misschien wel een van de meest awkard momenten die je je kunt bedenken. Want ook al laat iedereen er wel eens eentje vliegen, liever doe je dat niet en plein public. Dit zijn 10 wel heel gênante momenten dat er een ontsnapte..

Windjes, poepjes, scheetjes,… We kunnen ze lieflijke koosnaampjes geven, maar meestal verspreiden ze een lucht waar de honden geen brood van lusten.

10x de meest gênante momenten dat er een wind ontsnapte

1. Annemarie: “Ik zat eens in de tram met mijn dochtertje (5). Ik liet per ongeluk een klein scheetje en dat stonk behoorlijk. Ik probeerde het te negeren, maar mijn dochtertje riep: ‘Mama, het stinkt hier naar jouw scheetjes!'”

2. Rosalie: “Tijdens een sollicitatiegesprek merkte ik opeens dat ik heel nodig naar het toilet moest. De zenuwen, waarschijnlijk. Gewoon gaan was geen optie, dus ik probeerde uit alle macht het op te houden. Toen het gesprek beëindigd was en ik opstond om de dame de hand te schudden, ontsnapte er een enorme wind. Ik wist niet hoe snel ik weg moest gaan! Uiteindelijk heb ik de baan wel gekregen, maar ik krijg het nog altijd warm wanneer ik de dame van Personeelszaken tegenkom.”

3. Steven: “Voor de eerste keer eten bij mijn schoonouders. Zeer lieve, maar ook zeer nette mensen. Wanneer ik last van zenuwen heb, spelen mijn darmen al snel op. Zo ook dit keer. We zaten net aan tafel en mijn schoonvader stelde mij de vraag waarom ik verliefd was geworden op zijn dochter. Het antwoord kwam in eerste instantie niet uit mijn mond…”

4. Suzan: “Het gebeurde tijdens een yoga-les. Ik deed net de ‘neerwaartse hond’. Bijna iedereen viel neer.. Van het lachen!”

5. Koen: “Mijn dochter (10) gaf een verjaardagfeestje voor haar vriendinnetjes. Ze hadden muziek op staan en toen ik ze wat hapjes kwam brengen, dacht ik de leuke vader uit te hangen door gek te gaan dansen. Er ontsnapte mij een enorme scheet. Dacht mijn dochter dat een dansende vader gênant was..”

6. Ellen: “Bij de gynaecoloog. Net op het moment dat hij te hoogte was van de plek des onheils!”

7. Tanja: “Ik was nog niet zo lang geleden begonnen met het drinken van SkinnyLove, omdat ik gewicht wilde verliezen. Ik was er al voor gewaarschuwd dat, wanneer je darmflora niet in orde was, je last kunt krijgen van winderigheid. De hele boel gaat namelijk, door de natuurlijke kruidenmengeling en ingrediënten, ineens werken en dat geeft gasvorming. Hartstikke leuk natuurlijk dat alles weer gezond wordt en mijn immuniteit een boost krijgt. Maar ik liet ze werkelijk óveral en de hele dag door! Gelukkig was dat met een paar maanden over en ben ik nu gezegend met een gezond darmstelsel. Geen scheetjes meer voor mij!”

8. Noah: “In een volle bioscoopzaal. Tijdens een eerste date. Het was een romantische film. Net toen het stelletje op het scherm begon te zoenen en de muziek stopte, ontglipte mij er eentje. Ik was blij dat we in het donker zaten..”

9. Julie: “Ken je die knappe dokters uit televisieseries? Nou, die bestaan dus echt. En wanneer je dan na een operatie te suf bent om de boel binnen te houden, net nu dokter McDreamy binnenstapt, is je kans om doktersvrouw te worden, wel verkeken.

10. Mila: “Het was in een volle concertzaal. Je kent het wel, die stilte voordat het orkest begint te spelen. Toen gebeurde het. En ik ben violiste. Van dat orkest. Ik wilde door een luik in het podium verdwijnen.”

Lees ook:Opgeblazen buik: hoe komt het en hoe kom je er vanaf?

ONZE EIGEN WINKELS

Sinds 1972 – reeds 48 jaar – zijn wij als bio-bedrijf op duurzame wijze actief in België.
Vanaf begin 2020 helpen wij ook Nederlanders die er voor kiezen op een vlotte en gezonde manier af te vallen. Binnenkort hopen we ook in Nederland een eigen shop te kunnen openen.

100% TEVREDENHEID GEGARANDEERD

100% tevredenheidsgarantie