linda's grote afvalrace

Linda’s grote afvalrace: “Ik ben het dik zijn zat” (column #1)

Linda is 45, bang voor de overgang die op de loer ligt en nog banger om op de weegschaal te gaan staan. Die 15 kilo extra die ze sinds een paar jaar met zich meesleept gaan steeds meer in de weg zitten en er maar niet af. Ondanks al die diëten..

“89,5 kilo.. Nog net geen 90. Met al mijn kleren uit en ik ben al naar de wc geweest. Lager dan dat wordt mijn gewicht vandaag dus niet. En dat met mijn 1 meter 75. Ik ben het zat om te dik te zijn.
Ik zal me eerst eventjes voorstellen: Linda, geboren en getogen in Nederland, maar al een aantal jaartjes woonachtig in België. Niet voor de belasting hoor, gewoon omdat we zo van dit land houden. En de mensen.

Ik hou van de bourgondische levensstijl hier. Mensen gaan vaak uit eten en genieten van een goede ‘pint’ of een lekker glas wijn. In de supermarkt kan je terecht voor oesters, een goede biefstuk en kwaliteitschampagne, wat wil een mens nog meer? Niet dat ik dat zo vaak eet, maar toch, er liggen hier schappen vol met lekker eten in supermarkten zo groot als de Sligro.
En daar zit het ‘m nu net in: door mijn grote genieten de afgelopen jaren, is er dus ruim 15 kilo bij gekomen.

En als ze er nou gewoon afgingen met een dieet.. Ik heb al van alles geprobeerd, waarover later meer. Maar ik kreeg van al dat diëten alleen maar honger, een slecht humeur en er nóg meer kilo’s bij. Lekker dan.

Maar nu is het genoeg. Ik ben het echt zat om te dik te zijn. Ik wil ervan af. Geen excuses meer. Morgen ga ik beginnen. Ik weet alleen nog niet zo goed hoe. Ik zal mijn grote vriend Google eens raadplegen. Misschien vind ik een wondermiddel..”

Benieuwd naar hoe het verder gaat? Lees elke week een nieuwe colomn van Linda op SkinnyLove.nl!

ONZE EIGEN WINKELS

Sinds 1972 – reeds 48 jaar – zijn wij als bio-bedrijf op duurzame wijze actief in België.
Vanaf begin 2020 helpen wij ook Nederlanders die er voor kiezen op een vlotte en gezonde manier af te vallen. Binnenkort hopen we ook in Nederland een eigen shop te kunnen openen.

100% TEVREDENHEID GEGARANDEERD

100% tevredenheidsgarantie