Doorgaan naar inhoud
Zijn we er al? Lekkere en gezonde tips voor onderweg naar jouw vakantiebestemming

Zijn we er al? Lekkere en gezonde tips voor onderweg naar jouw vakantiebestemming

Of je nu van plan bent om een weekendje weg te gaan of om kilometers te maken voor een tocht door Europa: het laatste waar je je zorgen over wilt maken is wat je moet eten. Met deze lekkere en gezonde tips hoeft dat ook niet. Riemen vast en laat het avontuur beginnen!

Ontbijt voor onderweg

Met een heel klein beetje planning hoeft je je bij vertrek op de vroege ochtend niet tevreden te stellen met mottige sandwiches van een benzinestation. Fruit (aardbeien, appel, druiven, ...) en speculooskoekjes zijn een prima ontbijtje dat je de avond ervoor kunt klaarzetten voor een sterke start de volgende ochtend. Oh, en onnodig te zeggen: zorg ervoor dat je je shaker vult met de SkinnyLove ochtendkuur!

Reisvriendelijke lunches

Hé, je wagen is niet de enige die hier brandstof nodig heeft. De middag kan een goed moment zijn om een pauze te nemen van het rijden, je spieren te strekken, en op te laden. Neem een afrit voor een minipicknick aan een tafeltje buiten, of geniet van je lunch in de auto (als het regent onderweg..).Pak een doosje Apéro Bites mee (die je sowieso al had gepakt voor je vakantie) en je favoriete SkinnyLove spread. Salades zijn ook een uitstekende optie. Meng wat sla en verse groenten en verpak ze in een hersluitbare bak. Meng als laatste met een beetje SkinnyLove olijfolie zodat de groenten lekker knapperig blijven. Liever snel? Pak dan hele stukken rauwkost mee en knabbel ze onderweg op. Komkommer, venkel, paprika, ...

Snacks voor in de auto

Wanneer je voor groenten of fruit tijdens het rijden kiest, onthoud dan dat wortels netter zijn dan sappige nectarines. Een knapperige appel druipt niet op je broek zoals een watermeloen. Veel chauffeurs houden van hapklare groenten en fruit, zoals pitloze druiven en blauwe bessen - meer sturen, minder knoeien.

Steek ook altijd een paar SkinnyLove hongerstillende⁹  bars in je handschoenkastje: een ideaal tussendoortje waar je nog kilometers op door kunt rijden. Fijne vakantie!

Lees ook: Tips om lekker te blijven bewegen op vakantie

Vorig artikel Opgeblazen buik: hoe komt het en hoe kom je er vanaf?
Volgend artikel Zwangerschapskilo's: hoeveel mag je aankomen tijdens je zwangerschap?