Afvallen zonder dieet. Het kan echt!

Heb je alle punten en calorieën die er zijn al geteld en ben je het zat? Heb je het gehad met je focussen op wat je NIET mag eten en snak je naar koolhydraten? Heb je altijd honger, terwijl je toch de hele dag aan het mealpreppen bent? Helemaal nergens voor nodig! Je kunt namelijk gewoon afvallen zónder dieet. En zonder heel veel moeite. Met als bonus dat je je weer lekker in je vel zit en gezond door het leven huppelt. Geloof je het niet? Lees toch maar even verder. 

Lekker in je vel

afvallen zonder dieetOf het nu vijf, tien of twintig kilo is: het gaat vaak helemaal niet over de kilo’s. Je wilt je weer aantrekkelijk, jong of gezond voelen. Zodat je trots kunt zijn op je lijf en je gezond, fit en energiek voelt. Veel diëten vertellen je vooral wat je niet mag eten om af te vallen. Je valt dan wel af, maar wie houdt het nou lang vol zonder lekker eten? Dus zodra je weer ‘normaal’ gaat eten vliegen de kilo’s er weer aan: hallo jojo-effect. Dit kan echt anders.

Vier dieetmythes die je los kunt laten als je wil afvallen zonder dieet

Veel diëten schrijven het volgende voor:

1. Je moet vijf keer per week sporten

afvallen zonder dietenBeweging is heel belangrijk, maar vijf keer per week sporten is absoluut niet noodzakelijk om af te vallen. Gelukkig maar, want blessures of een druk schema maken het al lastig genoeg om überhaupt te sporten. Zorg er wel voor dat je dagelijks beweegt. Een dagelijkse wandeling in de natuur en dus in de buitenlucht, is al goed genoeg.

2. Je mag niet veel meer eten

Veel diëten zijn erop gericht om een maximum aantal calorieën te eten. Of alleen nog maar tussen 11:00 uur en 18:00 uur. Voor je spijsvertering is het echter juist goed om meerdere malen per dag op vaste tijdstippen te eten. Wat ons betreft vijf keer per dag. Het belangrijkste is dat je de juiste stoffen binnen krijgt en je spijsvertering op gang blijft gaan.

3. Je mag geen koolhydraten eten

Wanneer je koolhydraatarm gaat eten, krijg je weinig suiker en zetmeel binnen, zodat je afvalt. In veel diëten betekent dit geen granen, pasta en rijstproducten meer. Maar koolhydraten zijn niet alleen maar slecht: ze leveren ook de broodnodige energie aan je lichaam. Dus je mag – nee, moet – ze zeker nog eten! Bovendien houdt geen mens het vol om nooit meer een bord pasta te mogen eten, toch?

4. Je mag geen tussendoortjes meer

Veel diëten zijn streng: je mag niks meer snoepen en ook niks meer tussen de maaltijden door eten. Niet te doen! Wanneer je vijf keer per dag iets eet, is er, naast je ontbijt, lunch en avondeten, blijft er nog ruimte over voor twee tussendoortjes. Zo houd je je metabolisme op peil. Omdat je verbranding dan continu bezig blijft, heb je altijd een voldaan gevoel.

Afvallen zonder dieet

Je hoeft dus niet te leven op sapjes of maaltijdvervangers. Je kunt nog gewoon koolhydraten eten. De kunst is dat je weet welke stoffen je lichaam nodig heeft en deze op een handige manier binnenkrijgt. SkinnyLove kan je hierbij ondersteunen. Door SkinnyLove elke dag te drinken, heb je:

• minder honger*
• minder trek in zoete dingen**
• en zorgen maar liefst twee vetverbranders er voor dat je afvalt***

afvallen zonder diëtenSkinnyLove is dus geen dieet of maaltijdvervanger! Je kunt gewoon eten en drinkt twee keer per dag je shake met SkinnyLove. Easy peasy én vooral gezond. Je zult merken dat het weinig moeite kost, makkelijk vol te houden is en wanneer bent gestart, helpen we je meer te leren over ingrediënten, zodat wat je eet ook nog eens gezonder is.

Loop je vast? Dan helpen het SkinnyLove team, of onze SkinnyLovers binnen de Facebook Community, je verder om gezond te leven, af te vallen en je vooral fijn te voelen in je eigen lichaam.

Bestel jouw SkinnyLove, vol ingrediënten met power en start nu!

* Carobe verminder het hongergevoel en beperkt cravings
** Cinnamomum cassia draagt bij tot de instanthouding van normale bloedsuikergehalten
***Curcuma longa en Opuntia ficusindica hebben een gunstige invloed op het vetmetabolisme

ONZE EIGEN WINKELS

Sinds 1972 – reeds 48 jaar – zijn wij als bio-bedrijf op duurzame wijze actief in België.
Vanaf begin 2020 helpen wij ook Nederlanders die er voor kiezen op een vlotte en gezonde manier af te vallen. Binnenkort hopen we ook in Nederland een eigen shop te kunnen openen.

100% TEVREDENHEID GEGARANDEERD

100% tevredenheidsgarantie